S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Povestea fetitelor i-a socat pe medicii din intreaga lume

S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Povestea fetitelor i-a socat pe medicii din intreaga lume
S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Povestea fetitelor i-a socat pe medicii din intreaga lume

S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Cazul celor doua fetite i-a socat pe medici. Explicatia pare bizara, dar este una cat se poate de adevarata. Un cuplu din Australia a avut parte de o surpriza totala. Kate, in varsta de 37 de ani si sotul ei, Peter Hill, in varsta de 41 de ani, s-au bucurat enorm cand au venit pe lume cele doua fetite cu totul si cu totul deosebite.

Citeste si: Fetita cu inima in afara pieptului. Cazul halucinant care a socat lumea medicala

In anul 2006, Kate a primit un diagnostic teribil: sindrom ovarian polichistic. Din aceasta cauza, femeia a fost nevoita sa apeleze la tratamentele hormonale ca sa poata ramane gravida. minunea s-a intamplat, asa ca a reusit sa devina mama. Insa, la doar 10 zile dupa ce a ramas insarcinata prima data, in corpul ei a mai aparut o fetita, scrie redactia.ro.

S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene!

Aceste situatii sunt extrem de rare. Pana in prezent, s-au descoperit doar 10 astfel de cazuri in toata lumea. Cel putin asa sustin inregistrarile medicale oficiale. Micutele au primit numele de Charlotte si Olivia. Fiecare fetita s-a nascut cu placenta proprie. Au venit pe lume pe cale naturala, cu toate ca mama lor era programata la cezariana.

Citeste si: Tatal si-a dus zilnic fetita de trei ani, sa ii arate mormantul pregatit pentru ea. Motivul real este sfasietor!

Prima a iesit Olivia, fetita care a fost conceputa 10 zile mai tarziu, spre marea mirare a medicilor. Cei doi soti nu isi pot explica acest miracol. Kate sustine ca a avut doar un contact sexual cu partenerul ei atunci cand a ramas insarcinata. Se pare totusi ca un al doilea spermatozoid a rezistat timp de 10 zile, pana cand a fost fecundat.

In mod normal, o femeie nu mai are ovulatie dupa ce ramane insarcinata. Insa, Kate a avut asa ca a devenit mama a doua fetite. Micutele s-au nascut perfect sanatoase, insa medici au observat ca au marimi si greutati diferite. De asemenea, sangele lor era diferit, iar fiecare dintre ele s-a dezvoltat altfel in uterul mamei.

Citeste si: Mihai Bobonete din Las Fierbinti, marturie dureroasa. Ce s-a intamplat cu fetita lui