Sabina iubita lui Ionut Belei. Castigatorul sezonului 8 Chefi la Cutite locuieste in Germania. Acolo si-a inceput, de fapt, cariera in bucatarie. Dar, dorul de casa si de iubita l-au daramat psihic. Cei doi au o relatie la distanta de aproximativ doi ani si jumatate. Din fericire pentru indragostiti, victoria ii permite lui Ionut sa ramana in tara.

Citeste si: Diagnostic Ionut Belei. Castigatorul Chefi la Cutite, de urgenta la spital. Ce i-au spus medicii

Iubita lui Ionut Georgel Belei. Planurile lui Ionut o includ, in mod evident, si pe cea care i-a furat inima„E greu, ti-e dor de casa, de familie, de prieteni, de gradina. Sa fiu departe de ai mei e aiurea. Eu sunt mai mamos, e si tovarasa mea acasa. Urmeaza sa ne mutam impreuna, eu sper ca in Romania, inca se negociaza”, a marturisit Ionut Georgel Belei in fata Ginei Pistol, la preselectii.

Sabina, iubita lui Ionut Belei, dezvaluiri despre castigatorul Chefi la Cutite 2020, sezonul 8

Cea mai mare dorinta a lui si promisiunea pe care i-a facut-o iubitei lui a fost sa castige Chefi la Cutite pentru a se putea intoarce in Romania. Si-a dorit cel mai mult sa iasa in evidenta in emisiune pentru a putea primi o sansa in tara, pe plan profesional. Acum visul i s-a indeplinit, spre bucuria iubitei lui, dar si a parintilor.

Sabina a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Instagram, unde a facut o dezvaluire neasteptata despre iubitul ei. „Ai promis si te-ai tinut de promisiune, iubire. Multumesc ca ai adus farfuria acasa! Eram oricum cea mai mandra de tine indiferent ce rezultat ar fi fost. Pentru asta totusi, o sa-ti iert toate celelalte promisiuni pe care le-ai facut dar de care nu te-ai tinut. Te iubesc!”, a scris Sabina.

Citeste si: Roxana Blenche: mesaj pentru Ionut Belei, dupa marea finala. Reactie de milioane la Chefi la Cutite

Sabina iubita lui Ionut Belei. “Sunt foarte mandru de echipa pe care mi-am facut-o astazi. Sunt niste oameni de nota 10. Am simtit ca ei sunt aici cu mine, pentru mine. Chiar le multumesc ca m-au ajutat, ca au fost alaturi de mine. Astea 14 zile petrecute la Chefi la Cutite, impreuna cu Chef Bontea, pentru mine a fost cea mai mare scoala de bucatari.

El m-a invatat pe mine si mi-a explicat intotdeauna: tu trebuie sa faci oamenii sa lucreze pentru tine, nu cu tine. Chiar astazi am simtit din partea lor ca se implica si au fost acolo impreuna cu mine. E foarte emotionant. Eu mi-am dorit de la bun inceput si am venit cu gandul la Chef Sorin, sa fiu la el in echipa”, a declarat Ionut la testimoniale, in seara victoriei.

Citeste si: Maria Sandru: prima reactie dupa finala Chefi la Cutite. Ce i-a transmis lui Ionut Georgel Belei