Satenii dintr-o comuna din Gorj, cu gura cascata. Ce au vazut dupa gardul unui vecin intrece orice imaginatie

casa rasturnata localitate dolj pensiune

Tot satul dintr-o comuna din Gorj vorbeste despre un tanar din localitate. Oamenii au crezut ca este vorba despre o fotografie si vin sa se convinga de faptul ca nu este vorba despre o inselatorie.

Initiativa unui tanar din Gorj a impresionat pe toata lumea. Acesta si-a ridicat in localitatea Bumbesti Pitic, la aproximativ o jumatate de kilometru de Padurea Colorata, o constructie cel putin bizara.

Potrivit adevarul.ro, Alex Ducu si-a construit o casa rasturnata, care urmeaza sa fie pusa la dispozitia turistilor. Constructia cantareste cinci tone si este realizata pe structura din fier. Ideea i-a venit atunci cand a fost intr-o vacanta in Turcia si a vazut o astfel de constructie.

“Mi-a venit aceasta idee, pentru ca in Romania nu exista asa ceva. Am construit-o in pandemie, intr-o luna si jumatate. Este construita pe structura metalica si lemn usor. Am construit-o de jos in sus. Este foarte bine ancorata, chiar daca este cu susul in jos. Are o greutate de aproximativ cinci tone”, a explicat Alex, pentru sursa citata.

Sursa foto: adevarul.ro

Investitia a costat aproximativ 12.000 de euro, iar proprietarul a muncit in strainatate pentru a face rost de banii necesari. In plus, Alex intentioneaza sa amplaseze mobila pe tavanul cladirii: “Vreau sa mobilez sufrageria, bucataria si baia cu mobila usoara, care sa fie pusa pe tavan, ca sa pastram aceeasi idee. Imi doresc sa realizez o usa si scari”.

Localnicii au ramas cu gura cascata atunci cand au vazut constructia din curtea lui Alex. Unii credeau ca este vorba despre o fotografie: “Unii credeau ca este vorba despre o fotografie si au venit sa se convinga ca nu este vorba despre o fotografie la dimensiune mai mare sau alta inselatorie”.