Scandal! Mihai Albu arunca bomba: ce a spus despre Mihaela si Cristi Borcea, fostii sai nasi

nunta mihai iulia albu nasi cristian mihaela borcea

Scandal intre Mihai Albu si fosta lui sotie, Iulia! Designerul a facut declaratii neplacute despre relatia cu fostii ei nasi de cununie, Mihaela si Cristian Borcea! La scurt timp, Mihai Albu a clarificat lucrurile!

Mihai Albu a publicat o reactie pe o retea de socializare cu privire la relatia dintre el si fostii sai nasi de cununie, Mihaela si Cristian Borcea! Iulia Albu a spus despre afacerist si fosta lui sotie ca au avut un comportament nepotrivit fata de ea si a decis sa rupa relatia. Mai mult, Iulia ar fi dat de inteles ca afaceristul ar fi incercat un soi de relatie cu ea in timpul casatoriei cu Mihaela Borcea.

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela”, au fost declarațiile controversate făcute de Iulia Albu.

Mihai Albu a intervenit astazi si si-a spus punctul de vedere cu privire la acest caz. “Ofer cateva detalii pentru corecta intelegere a aspectelor aparute in presa in ultima vreme cu privire la o declarata cearta intre nasii nostri de cununie, respectiv nasii de botez ai fetitei noastre si fosta familie Albu. In anul 2013 am fost cununati de cuplul Mihaela si Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei si de-ai fostilor mei socri, eveniment in care nasii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere.

La sase ani de la casatorie i-am solicitat din nou, de data aceasta ca nasi de botez ai fetitei noastre Mikaela Ioana. Si de acesta data implicarea nasilor a fost totala, in deplina armonie si intelegere. Intre nunta si botez relatia cu nasii a fost incredibil de frumoasa, am participat alaturi de ei la numeroase evenimente publice cat si la extrem de multe evenimente private la care am luat parte cu mult entuziasm.

Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor.

Sa fi existat vreun conflict vreodata… eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri… Mihaela si Cristian, NASILOR, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.