Scandalul momentului! Schimb socant de jigniri intre Selly si Victor Ciutacu: ‘Un papagal gonflabil’

Scandalul momentului! Schimb socant de jigniri intre Selly si Victor Ciutacu
Scandalul momentului! Schimb socant de jigniri intre Selly si Victor Ciutacu

Scandalul momentului se petrece intre Selly si Victor Ciutacu! Cel care a inceput acest schimb dur de jigniri in spatiul public a fost jurnalistul de la Romania TV. El a reactionat pe pagina lui de Facebook dupa ce s-a aflat public ca vloggerul pleaca de la Prima TV. La acel moment, mesajul a fost unul ironic si dur.

„Inca un papagal gonflat artificial care are impresia ca le stie pe toate si, la prima incercare, isi rupe gatul intr-o meserie care-l depaseste, dar despre care are pareri. Greu la deal cu boii mici…P.S. Audienta medie de 80.000 oameni pe un post generalist”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook, la acel moment.

Citeste si: Selly ii raspunde lui Mircea Badea! Cum l-a umilit pe prezentatorul de la Antena 3

Scandalul momentului! Schimb socant de jigniri intre Selly si Victor Ciutacu

Liderul trupei 5Gang nu a ezitat sa raspunda public acestei replici. Atunci cand a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, in podcastul de pe Youtube, Selly l-a taxat si el pe jurnalistul Victor Ciutacu.

„Domnul Ciutacu se imbraca foarte hipist, e pe tinerete, pe adidasi. Cum sa ma doara pe mine mesajul lui Ciutacu? Pe mine ma doare cand niste idoli de-ai mei mi-o dau, nu Ciutacu. Dupa modul cum a formulat mesajul pare ca pe el l-a durut ceva.

Are niste formulari penale. Eu am un razboi, un proces cu Romania TV. Nu am nimic personal cu el, dar vezi diferenta dintre generatii? Cum jignim noi si cum jignesc ei. Ce repertoriu de cuvinte… papagal gonflabil”, a spus Selly in podcastul „Acasa la Maruta”, de pe Youtube.

Citeste si: Oana Zavoranu il ataca pe Selly. Atentie: cuvinte dure

De ce a plecat Selly, de fapt, de la Prima TV

„Eram inhibat in costumul de mediator! Eram prea tanar pentru asta! Show-ul s-a inchis ca nu ma mai regaseam eu in el. Nu m-a dat nimeni afara. Am luat decizia sa inchid show-ul cu doua zile inainte sa implinesc 20 de ani. Poate la 30 de ani o sa revin. Mi se spunea ca nu erau bune audientele, dar publicul intinerise. Audientele erau tipice postului, nu erau niste audiente grozave.

Noi nu am avut din start asteptari la niste audiente grozave. Nu poti sa multumesti si publicul de 35 de ani si pe cel de 15 intr-un format de divertisment. In televiziune sunt niste reguli obosite. Un format are rigori care nu se incadreaza cu personalitatea mea. Ne-am dus cu capul inainte in treaba asta”, a mai declarat Selly in cadrul podcastului lui Maruta.

Citeste si: Ce salarii au Razvan Simion si Dani Otil la Antena 1! Te asteptai la aceste sume?