Secretul lui Bill Gates. Este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si unul dintre cei mai controversati afaceristi. Se pare ca o afacere facuta in secret l-a transformat acum in cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din America. El a cumparat, pe ascuns, aproximativ 242.000 de acri.

In prezent, el are o avere estimata undeva la 121 de miliarde de dolari. Si-a construit un portofoliu fabulos de terenuri agricole, in aproximativ 18 state din SUA. Cele mai mari terenuri sunt: in Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) si Nebraska (20.588 acri), informeaza Aleph News.

Secretul lui Bill Gates a iesit la iveala. Ce a cumparat, pe ascuns, cu bani grei

Mai mult decat atat, Gates mai are si o participatie la 25.750 de acri de teren tranzitoriu, aflat partea de vest a orasului Phoenix, Arizona. Acesta se dezvolta drept o noua suburbie. Conform informatiilor The Land Report, acest teren este detinut atat direct, cat si prin niste entitati terte de compania Cascade Investments.

Aceasta este folosita de Bill Gates pentru investitii, incluzand, pe langa terenurile agricole, si compania de siguranta alimentara Ecolab, distribuitorul de masini second-hand Vroom, precum si Canadian National Railway. Miliardarul vede agricultura ca pe domeniu de viitor.

Secretul lui Bill Gates. In anul 2008, Fundatia si Melinda Gates a oferit subventii in valoare totala de 306 milioane dolari. Acestea erau folosite pentru a promova agricultura sustenabila, cu randament ridicat. Zonele vizate de acel proiect au fost Africa subsahariana si Asia de Sud. De asemenea, fundatia a investit bani grei si in dezvoltarea super-culturilor, rezistente la schimbarile climatice.

Profetia lui Bill Gates pentru omenire in 2021

Este unul dintre cei mai controversati miliardari ai planetei. Multi il considera un adevarat profet. In anul 2015, a prevestit pandemia globala care a devastat lumea in anul 2020. El avertiza atunci ca un astfel de eveniment catastrofal este inevitabil. Co-fondatorul Microsoft a facut declaratiile in cadrul unei conferinte TEDTalk.

Secretul lui Bill Gates. Mai afirma atunci ca SUA, precum si numeroase alte tari, nu au capacitatea necesara pentru a face fata unei astfel de pandemii. Miliardarul a tras aceste concluzii in urma epidemiei de Ebola din Africa de Vest din 2014. “Daca ceva va ucide peste 10 milioane de oameni in urmatoarele cateva decenii, este cel mai probabil sa fie un virus extrem de contagios decat un razboi. Nu rachete, ci microbi”, afirma Gates.

Citeste AICI continuarea.