Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Toata Romania il cunoaste, dar putini aveau idee despre ceea ce scrie, de fapt, in buletinul lui. Gadea este director de programe la Antena 3 si prezentator TV. Este prezent de ani buni pe micile ecrane, devenind director al postului care l-a consacrat in anul 2010.

Citeste si: Ce i-a spus Draga Olteanu Matei lui Mihai Gadea la Antena 3

Initial, a fost la conducerea postului de televiziune Antena 2. Mihai Gadea a studiat istoria si a obtinut doctoratul in acest domeniu in anul 1999. In anul 2000, prezentatorul TV a absolvit si Facultatea de Teologie Adventista. Pe cat de prezent este pe sticla, pe atat de discret este cand vine vorba despre viata lui personala.

Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Ce scrie, de fapt, in buletinul lui

Mihai Gadea este casatorit cu Agatha Kundri, o femeie extrem de discreta, despre a carei viata personala se cunosc putine detalii. Agatha a absolvit Universitatea de Vest din Timisoara in 2004, fiind fiica unui pastor adventist. Mihai si sotia lui si-au unit destinele de mai bine de 15 ani si au impreuna o fiica, pe numa Maisha Karina.

Citeste si: Ce reprezinta ultima cifra din CNP. Ascunde un secret la care nu te asteptai

Se pare insa ca Mihai Gadea mai tine ceva departe de ochii publicului, nu doar viata de familie. Putine persoane stiu ce scrie, de fapt, in buletinul lui. Se pare ca numele ntreg al vedetei Antena 3 este, de fapt, Mihai Emanuel Gadea, conform impact.ro. Cat despre salariul pe care il primeste, in total, pentru functiile sale cumulate, se pare ca ar fi vorba despre aproximativ 15.000 de euro lunar, sustin cei de la capital.ro.

Citeste si: Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu. Totul a iesit acum la iveala