Selly ii raspunde lui Mircea Badea! Cum l-a umilit pe prezentatorul de la Antena 3

selly mircea badea manele antena 3 raspuns

Toata presa din Romania a dezbatut subiectul Selly, dupa ce vloggerul si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de mai multi invitati, pe timp de pandemie. Inclusiv Mircea Badea a comentat ieri aceasta intamplare, iar Selly i-a raspuns intr-un vlog postat in urma cu doar cateva ore.

Selly a implinit 20 de ani si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de mai multi prieteni. Surpriza serii au fost doi cantareti de manele, iar acest lucru a “aruncat in aer” presa din Romania. Printre cei care au comentat subiectul a fost si Mircea Badea, care a glumit pe seama celebrului vlogger.

“Deci, a fost ziua lui Selly. Am vazut pe un site si asa am ajuns la dansul pe story: a facut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate. ”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a spus Mircea Badea, la Antena3.

La doar cateva ore, Andrei Selaru a postat un vlog pe canalul sau de YouTube, in care explica ce s-a intamplat la ziua sa de nastere. Mai mult, Selly a publicat un fragment dintr-o emisiune prezentata in urma cu multi ani de Mircea Badea la Prima TV, in care a interpretat o manea, semn ca nu a gustat deloc comentariiile vedetei de la Antena 3. (momentul incepe la minutul 13.50).

“Si stiti cine ma judeca pe mine, ma, ca am chemat manelisti? Toti jurnalistii aia care se dau ei mari oameni de cultura, marile valori ale societatii. Da?”, a spus Selly.