Si-a pus suc de ceapa pe par si a asteptat 15 minute. Femeia a ramas fara cuvinte cand a vazut efectul

Si-a pus suc de ceapa pe par si a asteptat 15 minute. Femeia a ramas fara cuvinte cand a vazut efectul
Si-a pus suc de ceapa pe par si a asteptat 15 minute. Femeia a ramas fara cuvinte cand a vazut efectul

Si-a pus suc de ceapa pe par, apoi femeia a asteptat timp de 15 minute. A facut acest lucru de mai multe ori. Apoi a realizat ca leacul babesc pentru caderea parului chiar functioneaza de minune. Indiferent de cultura sau rasa, parul este un element important pentru femeile din toata lumea. Epoca moderna, cu poluare, stres si lipsa de timp pentru ingrijire, ne-a facut mai mult rau din acest punct de vedere.

Tot mai multe femei sufera din cauza caderi exagerate a parului. In mod normal, este un proces prin care trebuie sa trecem. Insa atunci cand firele cazute zilnic depasesc 100, trebuie neaparat sa facem un control dermatologic. Daca barbatii chelesc, femeile patesc asta mai rar. Firul lor se subtiaza din cauza ca scade productia de estrogen din corp.

Si-a pus suc de ceapa pe par si a asteptat 15 minute

Principalele cauze ale caderii parului la femei sunt urmatoarele: schimbarile hormonale, mai ales cele asociate menopauzei, lipsa vitaminei B12, carenta de fier, stresul emotional, scaderea brusca in greutate sau afectiunile ficatului. Daca vrei sa eviti caderea parului, trebuie sa consumi zilnic alimente bogate in Omega-3, fier, zinc, vitamina A, vitamina C, vitaminele B.

Poti face masaj cu uleiuri naturale, precum uleiul de argan, uleiul de ricin, ori poti folosi masti naturale, cu ingrediente precum: galbenus de ou, miere, ulei de masline, zeama de lamaie, etc. In plus, masajul asigura si oxigenarea corespunzatoare a capului. Sucul de ceapa, despre care va vorbim astazi, este minunat pentru tratarea tratarea alopeciei areata, cum este numita caderea parului in unele zone ale scalpului, scrie clickpentrufemei.ro.

Se stoarce sucul de la cateva cepe. Apoi se pune pe scalp si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Se samponeaza si se spala apoi parul in mod obisnuit. Sucul acesta imbunatateste si circulatia sangelui si hraneste foliculii firelor de par. Evita sa te speli pe cap mai des de trei ori pe saptamana. Evita si sa folosesti uscatorul de par, cu aerul fierbinte.