Sigur nu te asteptai la asa ceva! Ce pensie primeste Mirabela Dauer, dupa 57 de ani de cariera

Este incredibil! Ce pensie primeste Mirabela Dauer, dupa 57 de ani de cariera
Este incredibil! Ce pensie primeste Mirabela Dauer, dupa 57 de ani de cariera

Este incredibil! Putini se asteptau la asta. S-a aflat ce pensie primeste, de fapt, Mirabela. Artista are in spate 57 de ani de cariera, dar incaseaza o suma de-a dreptul rusinoasa in fiecare luna, de la statul roman. La fel ca Angela Similea sau Corina Chiriac, Mirabela a incantat generatii intregi cu vocea ei superba.

Cu toate ca acum este mai discreta, Mirabela Dauer iubeste in continuare muzica si bucuria pe care le-o aduce romanilor. Are insa si o piatra pe suflet. Pensia pe care o primeste de la stat i-a lasat pe multi fara cuvinte. Este incredibil ce suma incaseaza lunar artista. Cu toate acestea, spre deosebire de Maria Dragomiroiu, Mirabela alege sa isi tina supararea doar pentru ea.

Citeste si: Ce pensie primeste sotia lui Mugur Isarescu, de la stat. Suma i-a lasat pe multi fara cuvinte

Este incredibil! Ce pensie primeste Mirabela Dauer, dupa 57 de ani de cariera

„760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei. M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atat meritam si atat mi-au dat. Ce mare branză? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e”, a spus Mirabela Dauer, potrivit spynews.ro. 

Citeste si: Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica, dupa 55 de ani de cariera

„Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie. In tara asta sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi.

Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, a mai spus artista.

Citeste si: Sigur nu stiai asta! Uluitor ce pensie primeste Ion Iliescu! Averea fostului presedinte i-a uimit pe multi romani