Sigur nu te asteptai la asta! Ce meserie are tatal lui Smiley. Dezvaluiri fabuloase la Romanii au Talent

Sigur nu te asteptai la asta! Ce meserie are tatal lui Smiley. Dezvaluiri fabuloase la Romanii au Talent
Sigur nu te asteptai la asta! Ce meserie are tatal lui Smiley. Dezvaluiri fabuloase la Romanii au Talent

Putina lume stie ce meserie are tatal lui Smiley, de fapt. Cantaretul a facut o serie de dezvaluiri fabuloase la Romanii au Talent.

Smiley este foarte discret cand vine vorba de familie. Acest lucru s-a observat si in timpul relatiei cu Gina Pistol, pentru ca a reusit sa tina ascunsa aceasta poveste de dragoste timp de cativa ani. El a afirmat, in celebra emisiune, ca meseria parintelui sau l-a ajutat sa vada altfel viata.

Citeste si: Smiley spune adevarul despre Gina Pistol! Cum a ramas, de fapt, insarcinata

Sigur nu te asteptai la asta! Ce meserie are tatal lui Smiley

Se pare ca Ion Maria, tatal artistului, a lucrat in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

“Eu am cunoscut multi aviatori, colegi de-ai tatalui meu si am fost in preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei si aviatia intr-adevar da senzatia.

Adica au o alta pofta de viata pentru ca ei iti risca viata tot timpul cand se ridica de la sol, se poate intampla orice si atunci traiesc fiecare zi altfel. Au mai multa bucurie, cred, traiesc la alte cote, alta altitudine”, a dezvaluit Smiley la Romanii au Talent, sezonul 11.

Citeste si: Ce inseamna, de fapt, numele ales de Gina Pistol si Smiley pentru fetita lor. E unic in showbiz

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali! Cum a jignit-o pe iubita lui Smiley

Gina Pistol a fost umilita de Gigi Becali. S-a aflat ce a putut sa spuna latifundiarul despre iubita lui Smiley si cum a putut sa o jigneasca. Si-a imaginat ca nu o sa se afle, dar a fost dat de gol de catre unul dintre fotbalistii care a jucat in trecut la FCSB.

Mihai Radut a facut o serie de declaratii incendiare, pentru GSP, despre perioada in care a facut parte din echipa FCSB, intre anii 2010 si 2012. La acel moment, fotbalistul a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actuala iubita a lui Smiley. Se pare ca aceasta relatie nu a fost deloc pe placul latifundiarului din Pipera.

Citeste AICI toata povestea.