Simona Gherghe se află în atenția publicul de mulți ani, fiind o cunoscută prezentatoare TV a multor emisiuni. Aceasta și-a format cu timpul o comunitate de admiratori, care îi sunt alături pe toate rețele de socializare atât la bine, cât și la rău.

De această dată, Simona a făcut marele anunț care i-a luat prin surprindere pe urmăritorii și pe colegii ei. Simona Gherghe a publicat pe platformele de socializare o imagine care a indus în eroare mulți urmăritori a acesteia.

Prezentatoarea TV a postat o poză cu trei teste de sarcină pozitive, toată lumea trăgând concluzia că aceasta este din nou însărcinată.

Mirela Vaida, o altă prezentatoare de emisiuni i-a oferit o reacție la postare, spunând că “Am crezut că ne mai dai o veste”. Imediat după, Simona Gherghe a răspuns: “Nu, nu. Noi rămânem la doi”, a spus ea.

În dreptul imaginii publicate, îndrăgita prezentatoare a scris un text plin de emoție, împlinire și iubire. Acesta a menționat faptul că testele pozitive din imagine sunt din momentul în care a aflat că va fi mamă pentru prima dată. Simona Gherghe s-a lăsat purtată de nostalgie și recunoștință, deoarece fiica ei a venit fix în momentul în care aceasta începuse să își piardă speranța că va deveni într-o zi părinte. Vedeta își dorește ca Ana, fetița ei care deja a crescut, să se bucure de îmbrățișările și sărutările ei toată viața.

”Între prima și a două fotografie, sunt fix șase ani! Șase ani de la cea mai așteptată veste. O veste care a venit după o lungă și dureroasă așteptare, după multe temeri și gânduri că, poate, mie n-o să mi se întâmple. Dar când a fost, am știut, am simțit înainte să am confirmarea din trei surse. M-am emoționat când a văzut poză cu testele, căci am retrăit toate stările din ziua aceea de toamna a lui 2016. Dar și tot ce a urmat, până la fotografia de ieri, cu Nuchi în brațele mele. Deși e înaltă, încă îmi place s-o țin așa și o pun să-mi promită că o să mă lase s-o pup și s-o îmbrățișez toată viața!”, a fost mesajul publicat de Simona Gherghe pe platforma de socializare.