Soc total! Cantaretul a murit la doar 28 de ani. Cauza mortii

Soc total! Cantaretul a murit la doar 28 de ani. Cauza mortii
Soc total! Cantaretul a murit la doar 28 de ani. Cauza mortii

Soc total pentru familia si fanii cantaretului! Indragitul cantaret a murit la doar 28 de ani, dupa ce fusese internat recent in spital. I s-a facut rau in timp ce lua cina, apoi a intrat in coma la scurt timp.

A fost dus la spital urgent, a fost bagat in sala de operatii, dar medicii au fost rezervati inca de la inceput. Artistul Michele Merlo, numit si Mike Bird, avea doar 28 de ani si a lasat in urma o familie distrusa de durere. Cauza ar fi un accident vascular.

Soc total! Cantaretul a murit la doar 28 de ani

„Michele a suferit o interventie chirurgicala foarte delicata, este acum intr-o coma farmacologica, dar sperantele de recuperare sunt reduse doar la o licarire”, a declarat Domenico, tatal lui Michele Merlo, chiar inainte ca artistul sa moara.

Se pare ca hemoragia cerebrala a fost cauzata de o leucemie fulminanta, despre care cantaretul nu avea habar. In timp ce manca, Michele a devenit confuz si a avut o criza de convulsii. Ulterior, a avut o criza de convulsii, s-a prabusit si a intrat in coma.

Cine a fost, de fapt, Mike Bird

Mike Bird era in varsta de 28 de ani. Era originar din Rosa, provincia Vicenza. Era cunoscut sub numele de scena Mike Bird si a fost semifinalist la editia din 2017 a show-ului de talente Amici di Maria De Filippi. Cel mai iubit hit al lui a fost melodia Tutto per me. Pe langa muzica, Mike era si scriitor.