Soc total in showbiz! Cantaretul a decis sa divorteze. Scandal urias: ‘Era agresiva’

Soc total in showbiz! Cantaretul a decis sa divorteze. Scandal urias dupa ce a facut anuntul
Soc total in showbiz! Cantaretul a decis sa divorteze. Scandal urias dupa ce a facut anuntul

Soc total in showbiz! Cantaretul a decis sa divorteze, iar totul s-a lasat cu mare scandal! Care este, de fapt, motivul? Fanii lui au ramas uimiti cand au aflat ce a declarat indragitul artist despre partenera lui de viata. A introdus deja actele la notar si a plecat de acasa.

Manelistul Liviu Guta a aruncat bomba zilei in showbiz! Se desparte legal de Roxana, cea de-a doua sotie, dupa doar un an si trei luni de casnicie. A parasit casa sotiei de la Cluj, apoi a facut anuntul oficial la TV si in presa online.

Citeste si: Divort bomba in showbiz! Cantareata s-a despartit in secret de sotul ei, dupa 9 ani de mariaj

Soc total in showbiz! Cantaretul a decis sa divorteze

„Divortam la notar, pe cale amiabila. Ea m-a mai cautat. Trebuie sa ma duc sa-mi iau niste lucruri de acolo. Eu am fost la notar si peste o luna ma duc eu sa semnez. Cu siguranta nu o sa ma mai insor cu acte.

Mi-a dat Dumnezeu o palma acum. Peste un timp, probabil ca imi voi face si eu pe cineva. Iubirea nu sta in acte”, a declarat Liviu Guta in emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Citeste si: Soc in televiziunea din Romania! A divortat in mare secret. Care este adevaratul motiv

„Venim din doua lumi diferite. Cand ma indragostesc, pun suflet. Nu am apucat sa ne cunoastem. A venit si pandemia asta. M-am grabit! Certuri si jigniri, asta nu se numeste relatie. Am plecat de acasa de 5 ori. Am tot sperat. O iubeam. Au fost foarte multe discutii. Am ramas putin socat, atat pot sa spun. Nu m-a inselat. Nu ne-am inteles.

Era agresiva verbal. Lumea se schimba de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu ma lasa sa ma duc la copii. Nu stiu daca m-a iubit. Asta e o enigma pentru mine. Te certi cu mine fara sa-ti fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta sotie, de trecut. Noi chiar voiam sa facem copil. Certurile au inceput din iunie anul trecut”, a mai adaugat solistul, in exclusivitate pentru Click!

Citeste si: Ce s-a ales de Roxana, prima sotie a lui Victor Ponta. Adevaratul motiv al divortului