Telespectatorii care au urmarit emisiunea „In gura presei” la Antena 3 au avut parte de o surpriza totala aseara, 3 iunie 2021. Intr-un moment de sinceritate, Mircea Badea a dezvaluit cum si de ce a fost arestat, in Anglia, cu ceva ani in urma.

Totul a fost din cauza unei erori, iar arestarea s-a petrecut ca-n filme! Realizatorul de la Antena 3 a fost ridicat de trupele de interventie. Dupa 12 ore, autoritatile britanice si-au dat seama ca este doar o incurcatura si l-au condus din nou la aeroport.

Citeste si: Boala de care sufera Mircea Badea: este incurabila! Diagnosticul pus de medici

Soc total la Antena 3! Mircea Badea, arestat

Este pentru prima data cand Mircea Badea povesteste aceasta intamplare iesita din comun. Prietenii lui glumesc si acum pe seama lui, ori de cate ori ajunge pe aeroport in Londra.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Va spun, asa, pe scurt: pe mine m-au arestat odata in Anglia. Nu am povestit niciodata asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team sa ma aresteze si in vreo 12 ore s-a lamurit situatia si cu aceeasi masina m-au dus inapoi in aeroport.

Dupa interogatoriu mi-au luat ADN-ul si a venit un cetatean cu trusa speciala. Iti baga pe interiorul obrazului un fel de periuta cu care te racaie un pic. Adica nu se ia asa pur si simplu. Nu, taticule! Deschizi gura si, pe interiorul obrazului, iti ia cu o periuta aspra.

Citeste si: Decizie soc la Antena 3! Ce se intampla cu emisiunea lui Mircea Badea. Mihai Gadea a fost cel care a pus totul la cale

Ca sa nu fie teorii ale conspiratiei: a fost o greseala de eroare toata treaba din Anglia, dar s-a intamplat dintr-o eroare la care eu am avut o contributie semnificativa. E spectaculos in sine, dar neimportant.

Dupa aia, de cate ori ma duceam la Londra, chit ca era escala in Londra pentru ca mergeam in SUA sau ma inorceam din SUA, toti din delegatia in care eram radeau ca ziceau ca iar ajung la pasapoarte”, a povestit Mircea Badea, in emisiunea „In gura presei” de la Antena 3.

Citeste si: Mircea Badea, dezvaluire intima despre Loredana Groza, dupa ce s-a afisat cu un decolteu fabulos! Ce a recunoscut prezentatorul