Soc total pentru fani! Polistilor nu le-a venit sa creada cand au ajuns la locul faptei. O mare vedeta din Romania a facut accident in Bucuresti, pe bulevardul Basarabia.

In urma controlului facut de politisti, s-a aflat ca actorul George Mihaita, in varsta de 72 de ani, avea o alcoolemie 1,05mg/l. A intrat si intr-o masina, care era oprita, dar si in refugiul STB. Actorul a fost ulterior condus de politisti la INML, dupa accident, pentru a se recolta probele biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Soc total! O mare vedeta din Romania a facut accident

„In jurul orei 21:20, conducatorul auto in varsta de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul stationat, lovind totodata si refugiul STB. In urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis Brigada Rutiera.

„In jurul orei 21.20, conducatorul auto in varsta de 72 de ani care se deplasa pe bd. Basarabia, cand ajuns in dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul stationat, lovind totodata si refugiul STB.

In urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat, in acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice”, a adaugat Brigada Rutiera.