Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica, dupa 55 de ani de cariera

Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica
Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica

Dupa ce a stat internat mai bine de 2 saptamani pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, Nelu Ploiesteanu a murit. Faimosul lautar a bucurat mai multe generatii de fani cu melodiile lui. A fost unul dintre cei mai iubiti artisti din tara noastra, dar problemele financiare l-au necajit mereu.

Chiar in luna martie, Nelu Ploiesteanu se plangea ca veniturile i-au fost si mai afectate din cauza pandemiei. A cantat o viata intreaga, dar acum se bucura pentru doar doua ore pe care le petrecea zilnic in localuri, unde mai castiga un ban. A povestit atunci si ce pensie primeste, de fapt, de la stat. Suma este una rusinos de mica, dupa 55 de ani de cariera.

Citeste si: Dezvaluirea momentului! Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19

Ce pensie avea Nelu Ploiesteanu, dupa 55 de ani de cariera

Ajunsese sa se mute din Bucuresti, alaturi de sotia lui. Din fericire, avea totusi un loc de munca pentru ca pensia mica nu ii ajungea sa supravietuiasca.

”In Bucuresti nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu sotia, cant la un local, de doi ani, este un loc de munca sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cant zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt multumit, Doamne-ajuta!

As muri de foame, vai de capul nostru, daca n-as canta in local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, dupa 55 de ani de munca, pensii mici au si colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu (n.r.- ea a declarat ca primeste 1.200 de lei) si Maria Carneci”, povestea Nelu Ploiesteanu, potrivit impact.ro.

Citeste si: A murit Nelu Ploiesteanu! Mara Banica: Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in Rai

Faimosul lautar a pierdut lupta cu COVID-19

Florin Condurateanu a avut o interventie telefonica la Antena Stars, unde a facut o serie de dezvaluiri despre ultimele zile din viata regretatului artist. El a spus ceea ce a aflat de la medici, despre cauza mortii lui Nelu Ploiesteanu.

”Medicii se luptau sa apara poate o minune la Floreasca. Se spera ca un miracol poate va intinde si spre Nelu Ploiesteanu. El, un om extraordinar de modest. Tin minte si acum cand in pauzele de la Antena Stars iesea pe scarile holului si fuma cate o tigara.

Tigara aia care i-a nenorocit plamanii, pentru ca Nelu Ploiesteanu, cand s-a prezentat cu infectia cu COVID-19, avea plamanii facuti praf, erau macinati si mestecati cumpliti de o boala: fibroza pulmonara”, a declarat Florin Condurateanu la Antena Stars.

Citeste si: Drama lui Nelu Ploiesteanu. Infiorator cum si-a pierdut unicul fiu. Totul ar fi pornit de la un vaccin