Sophie Turner si Joe Jonas, surprinsi in timp ce isi plimbau fetita in varsta de doua luni, Willa

Sophie Turner si Joe Jonas, surprinsi in timp ce isi plimbau fetita in varsta de doua luni, Willa
Sophie Turner si Joe Jonas, surprinsi in timp ce isi plimbau fetita in varsta de doua luni, Willa

Sophie Turner si Joe Jonas au iesit duminica pentru prima data ca parinti. Ei s-au plimbat cu fiica lor de doua luni, Willa, in carucior.

Plimbare de lux

Sophie si Joe s-au plimbat in apropierea conacului lor de 10,1 milioane de dolari cu 10 dormitoare din Colonia Royal Oaks din Encino. Actrita in varsta de 24 de ani si-a urcat cu atentie fetita intr-un carucior negru cu o patura alba deasupra.

Starul “Game of Thrones” a purtat un hanorac cu “New York”. Ea s-a plimbat impreuna cu Joe, in timp ce acesta nu le-a scapat din priviri pe sotie si pe fiica.

Pentru iesirea lor, cantaretul in varsta de 31 de ani, care si-a vopsit de curand parul roz, a purtat un hanorac alb impodobit cu un Tiranosaur purtand o coroana de aur.

Sophie Turner si Joe Jonas, grijulii cu privire la Covid-19

Sophie si Joe au purtat masti negre cu “Voteaza”, in conformitate cu noile legi. Noile legi spun ca mastile pentru fata trebuie purtate in public, incepand cu 18 iunie.

Pana duminica, au existat peste 281.000 de cazuri confirmate de COVID-19 in Los Angeles. Acestea au dus la 6.769 de decese – potrivit Universitatii Johns Hopkins.

La inceputul zilei, Jonas a fost vazut petrecand timp impreuna cu nou-nascutul sau. El s-a plimbat singur in jurul blocului, intr-un tricou cu design pe fundal negru.

In timp ce sotia lui a ramas acasa, tatal simpatic a tinut-o pe Willa in caruciorul sau de lux, pentru a respira aer curat.

Sophie Turner si Joe Jonas au confirmat pentru prima data vestea ca au un copil intr-o declaratie din iulie, in care spun ca sunt “incantati sa anunte nasterea bebelusului lor”.

“Cei doi sunt foarte fericiti si nu se pot opri din a se lauda in legatura cu noul lor copil”, a declarat atunci o sursa pentru Entertainment Tonight.

Insider a adaugat: “Odata cu pandemia, Joe si Sophie au fost foarte precauti cu privire la cine este in jurul lor si la fetita lor”.

Cum s-au cunoscut

Sophie Turner si Joe Jonas s-au casatorit pentru prima oara in timpul unei nunti surpriza din Las Vegas, in mai 2019. Nunta a fost transmisa in direct pe retelele de socializare ale Diplo.


Sursa: DailyMail

Foto: Insider si Mirror