Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, barbatul din poza

Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, barbatul din poza
Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, barbatul din poza

Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil. Desi erau casatoriti de mai multi ani, barbatul i-a ascuns o informatie pretioasa. I-a fost atat de teama ca s-ar putea afla secretul lui, incat maiorul in rezerva s-a ferit pana si de sotia sa. Cine era, de fapt, Donnie Dunagan, din aceasta fotografie?

Citeste si: Copilul care s-a nascut cu o inima in frunte. Cand a implinit 4 ani, a socat o lume intreaga! Ce s-a vazut atunci pe fata lui

Intr-o zi, sotia lui a dat peste o cutie veche si prafuita. Atunci a descoperit un ziar mai vechi, impaturit, in care aparea povestea maiorului. Asa a aflat femeia despre secretul barbatului cu care isi impartea viata de mai multi ani. Dupa ce si-a dat seama ca sotia lui stie tot, Donnie s-a temut ca ea ar putea spune si altora ce aflase.

Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil

Sotul femeii fusese, de fapt, vocea personajului Bambi. Secretul de familie a iesit oricum la suprafata. In anul 1977, Disney planuia sa relanseze Bambi, asa ca Donnie a devenit extrem de stresat, fiindca aparea si numele lui pe generic. Se simtea stanjenit si se temea de reactia celor din jur, conform Realitatea.

“Daca Disney imi va face una ca asta, parca ii si vad pe sergenti si pe capitani scriind acasa ‘Draga mama, n-o sa-ti vina sa crezi sub comanda carui maior sunt…'”, a povestit Dungan.

Citeste si: O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

Secretul s-a aflat oricum, mai tarziu. Intr-o buna zi, generalul l-a chemat in birou si i-a spus lui Donnie ca urmeaza sa se ocupe de niste auditii.

“Ce m-ar recomanda pentru asta?”, a intrebat maiorul. Generalul si-a tras ochelarii, l-a privit fix in ochi, apoi a scos un dosar mare si rosu. Pe coperta scria STRICT SECRET. Atunci i-a spus, facand un semn catre dosar: “Te vei ocupa de auditii! Ne-am inteles, maior Bambi?”.

Chiar daca devenise faimos in copilarie, cu vocea care a devenit adorata de copiii din intreaga lume, in Bambi, la maturitate Dungan a pornit-o pe un alt drum. A primit trei medalii Inima Purpurie. Mai mult decat atat, barbatul a ajuns chiar specialist in domeniul contraspionajului, in timpul Razboiului Rece.

Citeste si: O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata. Ce erau, de fapt