Sotia lui Nelu Ploiesteanu, avertisment sumbru la inmormantare: ‘Va iubesc! O să vin după voi!’

Sotia lui Nelu Ploiesteanu, sfasiata de durere la inmormantare
Sotia lui Nelu Ploiesteanu, sfasiata de durere la inmormantare

Astazi, 7 aprilie 2021, Nelu Ploiesteanu este inmormantat la Cimitirul Straulesti, alaturi de unicul lui fiu, Mihaita. Rudele marelui artist sperau sa il ingroape conform traditiilor crestine, dar acest lucru nu a fost posibil.

Autoritatile au constatat ca lautarul a murit de COVID-19, asa ca se vor respecta regulile impuse in pandemie. Corpul lui a fost sigilat, iar in cimitir nu au putut intra toti cei care si-au dorit sa isi ia ramas bun de la acesta. Artistul este inmormantat conform protocolului SARS-CoV2.

Citeste si: INML a facut anuntul. Care este adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu. Familia, distrusa de durere

Sicriul a ajuns la cimitirul Straulesti. Sursa foto: Captura Antena 3

Sotia lui Nelu Ploiesteanu, avertisment sumbru la inmormantare

Fiicele artistului s-au luptat din rasputeri ca sa il poata ingropa crestineste. Atunci cand au vazut sicriul in care se afla corpul sigilat al tatalui lor, au inceput sa planga in hohote. Nu au avut nici macar putere sa isi mai strige durerea. Tot ce au mai putut sa rosteasca a fost: “Tatal meu, taticul meu”.

Citeste si: Ce facea Nicolae Ceausescu atunci cand il vedea la Nelu Ploiesteanu. Dezvaluiri fabuloase

Sotia lui Nelu Ploiesteanu, Elena, i-a cutremurat pe toti cei prezenti. Nu doar ca si-a urlat durerea, dar pare sa fie pregatita sa renunte si ea la viata.

”De ce ai plecat, ma? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus dupa baiatul nostru. Spune-i ca-l iubesc. Va iubesc si asteptati-ma ca vin. Nu v-am lasat singuri si nu te voi lasa nici pe tine, nici pe baiat.

Te iubesc! Nu va las. O sa vin cat de curand dupa voi. Nu va las, nu va las, nu va las, ca nu v-am lasat niciodata! Nu te las, ma! Ai plecat la spital si spuneai: ”Ce fac eu fara tine”? Nu pleca!”, urla cu disperare sotia artistului.

Citeste si: Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19