Sotul Andreei Tonciu a reactionat, dupa ce CRBL i-a aruncat vorbe brunetei in cadrul competitiei Survivor Romania. Daniel Niculescu a transmis un mesaj pe o retea de socializare, dar la putin timp a sters postarea.

CRBL si Andreea Tonciu au fost implicati intr-un conflict la Survivor Romania. Cei doi si-au aruncat vorbe grele, iar primele reactii de acasa au inceput sa apara. Sotul Andreei Tonciu a reactionat pe o retea de socializare dupa ce cantaretul i-a injurat partenera de viata.

Daniel Niculescu nu s-a putut stapani si a transmis un mesaj in mediul online. Ulterior, barbatul a sters postarea facuta publica pe retelele de socializare.

”Nu îți e rușine? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.

Daniel Niculescu i-a mai spus lui CRBL ca ar trebui sa isi arate barbatia cu el, nu cu Andreea. Sotul Andreei Tonciu a mai spus ca e total dezamagit de felul in care CRBL s-a comportat cu bruneta si ca nu va lasa lucrurile sa ramana asa, spunandu-i ca se vor vedea cat de curand.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

„Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă”, a mai spus Daniel Niculescu.