Stefan Stan a devenit tata

simona a nascut stefan stan

Ștefan Stan a devenit tătic de fetiță. Soția lui, Simona, a adus pe lume primul lor copil. Deși sunt amândoi la prima experiență de acest gen, proaspeții părinți au avut grijă să pregătească din timp toate cele necesare.

Potrivit unor surse apropiate ale artistului, soția lui Ștefan Stan a născut prin cezariană, iar atât copilul cât și mama sunt în stare perfectă de sănătate, se simt foarte bine, informeaza click.ro.

Bucurie mare în familia celebrului artist Ștefan Stan. Solistul care și-a căpătat notorietatea după ce a câștigat “Vocea României” de la Pro Tv, în anul 2011 a devenit tătic, iar fetița lui este perfect sănătoasă. 

Iată ce declara în urma cu ceva vreme artistul: “Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei, ne-a declarat el în urmă cu ceva vreme“.