Surpriza totala pentru fanii frumoasei vedete! Iulia Vantu a anuntat ca a revenit in Romania si se intoarce acasa, iar urmaritorii ei s-au gandit imediat la relatia ei cu faimosul actor indian. Ce se intampla, de fapt, cu Salman Khan?

Iulia Vantur se iubeste cu Salman de mai bine de sase ani. Multi s-au grabit sa speculeze posibile probleme in relatia celor doi, insa pare ca nu este cazul de asa ceva. Cei doi iubiti au colaborat recent si pe plan profesional, lansand o melodie impreuna. Pare momentan ca Iulia si-a dorit sa isi surprinda mama, dar planuieste totusi si o surpriza pentru fanii ei.

Citeste si: Vedeta pleaca definitiv din Romania! A facut anuntul. Unde se muta si ce o sa faca pentru bani acolo

Iulia Vantur, din nou in Romania! Ce se intampla cu Salman Khan

Vedeta a postat un filmulet pe contul ei de Instagram, in care le-a aratat tuturor cum si-a surprins mama. S-a ascuns dupa poarta, apoi a aparut brusc in fata mamei, care a inceput sa planga, sa tipe de bucurie si sa o stranga in brate. Emotiile nu au lipsit nici in cazul Iuliei, care s-a bucurat enorm ca a putut sa o surprinda atat de frumos pe cea care i-a dat viata.

”Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine. Acum mai aproape ca niciodata. In sfarsit, dupa atata vreme. Va povestesc totul in curand”, este mesajul postat de Iulia Vantur in dreptul filmarii.

Citeste si: Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1. Cand o poti vedea la TV

”Calatoria asta pe care am facut-o in India cu siguranta aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emotional, simt ca am crescut foarte mult.

Chiar si profesional, am experimentat atat de mult, am descoperit atat de mult chiar si prin experientele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale si asa cum spuneam: avandu-te doar pe tine, inveti atat de multe despre tine, despre viata, despre oamenii din jur si inveti, de fapt, cum sa iti manageriezi viata, de fapt.

Eu stiam ca pot, dar pentru parintii mei, una la mana pentru ca sunt singurul copil, sunt fata si sunt intr-o tara straina, la ei grija e si mai mare”, povestea Iulia Vantur la Antena 3.

Citeste si: A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti! Ce s-a ales de ea, dupa ce a disparut de la TV