Surpriza totala la Antena 3! Anuntul facut de Mihai Gadea despre emisiunea lui Mircea Badea: ‘Socul meu a fost total!’

Surpriza totala la Antena 3! Anuntul facut de Mihai Gadea despre emisiunea lui Mircea Badea
Surpriza totala la Antena 3! Anuntul facut de Mihai Gadea despre emisiunea lui Mircea Badea

Surpriza totala la postul de televiziune Antena 3! Vestea legata de emisiunea lui Mircea Badea l-a socat pe Mihai Gadea. Directorul postului de stiri al trustului Intact Antena 3 a tinut sa anunte public ce s-a intamplat cu o editie recenta “In gura presei”, realizata de prietenul sau.

In acea editie, Mircea Badea a inceput sa povesteasca despre poetul Nichita Stanescu, iar monologul inedit a durat cat toata emisiunea. Dupa ce a aflat ce s-a intamplat, Mihai Gadea s-a temut si s-a gandit ca audienta va fi, cu siguranta, extrem de slaba. Soc total insa! Ce a aflat directorul Antena 3, de fapt?

Citeste si: Boala de care sufera Mircea Badea: este incurabila! Diagnosticul pus de medici

Anuntul facut de Mihai Gadea despre emisiunea lui Mircea Badea

Surpriza totala! Emisiunea inedita a lui Badea a intrat intr-un top 5 editii din toate timpurile.

”Mircea Badea a avut o emisiune care a intrat brusc in top cinci emisiuni ale lui din toate timpurile, o emisiune despre Nichita Stanescu. Asa ceva mai rar. Socul meu a fost total.

Ma intreba un prieten ce audienta cred ca va face Mircea si i-am zis ca mi-e teama ca, din pacate, va fi un pic mai mica decat este de obicei. Audienta a fost Wow. A fost foarte, foarte mare vorbind o ora intreaga despre Nichita Stanescu”, a marturisit Mihai Gadea, la Sinteza Zilei.

Citeste si: Decizie soc la Antena 3! Ce se intampla cu emisiunea lui Mircea Badea. Mihai Gadea a fost cel care a pus totul la cale

Mircea Badea a fost si el surprins de aceasta intorsatura de situatie, insa considera ca nu el are meritul acestei reusite.

”De fapt, ca sa fim bine intelesi, nu am facut eu emisiune, ci Nichita Stanescu. Am mai intervenit, dar Nichita Stanescu a facut emisiunea. Faptul ca Nichita Stanescu face audienta in Romania contemporana mi se pare tare.

In epoca, putem considera ca era un influencer, cum s-ar spune in limbajul actual. Faptul ca ramane influencer la atatia ani dupa ce nu mai este printre noi fizic, este cu adevarat interesant”, a raspuns Mircea Badea, intr-o interventie la Antena 3.

Citeste si: Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Ce scrie, de fapt, in buletinul lui