Povestea lui Sebastian a impresionat o țară întreagă! Tânărul din sistemul de protecție DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Botoșani, a reușit să intre la facultate cu o medie uluitoare! Asta nu e tot, căci a terminat cursurile liceale cu nota maximă! Dincolo de zâmbetul de pe chipul lui însă, se ascunde multă durere.

Sebastian Șerban are o poveste de viață cutremurătoare. Și-a pierdut bunica, iar câțiva ani mai târziu își pierdea și mama, din cauza unei înțepături de viespe. A durat o perioadă lungă în care nu și-a găsit locul în această lume, timp în care a trecut prin multe clipe grele.

Citește și: Adelina Pestrițu a făcut anunțul după patru ani de căsnicie. Ce i-a transmis lui Virgil Șteblea: „Nu am primit…”

Tânărul din sistemul de protecție DGASPC Botoșani este un adevărat exemplu

A crescut cu mama și cu bunica lui, după ce părinții s-au despărțit când avea doar patru anișori. A trăit cu venituri modeste, dar era fericit. Din păcate însă, familia lui a fost lovită de tragedie după ce și-a pierdut, la doar câțiva ani distanță, cele mai dragi figuri feminine din viața lui. A locuit cu concubinul mamei, apoi a ajuns alături de unchiul ei, dar acestuia nu i-a păsat suficient de el.

„Copilăria mea s-a terminat brusc cu decesul mamei”, a povestit tânărul, conform Botoșani News.

Vezi și: Cum arata acum fiul lui Gigi Becali! Marian are acum 22 de ani si s-a angajat

Este pasionat de matematică și își dorește să devină profesor. Visul lui cel mare este să îi îndrume și pe alți copii pe drumul pe care a pornit el în viață.

„My kind of young influencers. Sebastian Șerban, un tânăr din sistemul de protecție al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, a fost admis la Facultatea de Matematică a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași cu media 9.88. Tânărul este un exemplu de determinare. După un rezultat de excepție la bacalaureat, Sebastian a fost admis la Facultatea de Matematică a Universității “A.I. Cuza” din Iași, cu media 9,88. Sebastian a absolvit clasa a XII-a la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi cu media generală 10.”, se arată într-o postare de Facebook a utilizatoarei Aura Stan.

Sursă foto: Facebook Aura Stan