Dupa un an care pandemia blocat inclusiv nuntile, evenimentele au pus stapanire pe Romania! De obicei, miresele sunt cele mai implicate in organizarea nuntilor, iar cel putin un fotograf este nelipsit! De aceasta data va relatam o experienta mai putin placuta, mai ales pentru miri.

Mihai Roman, un fotograf celebru din Romania a dezvaluit pe pagina lui de Facebook o intamplare mai putin placuta care a avut loc la o nunta la care a fost invitat in calitate de artist.

Acesta spune ca o mireasa s-a simtit deranjata de faptul ca lipseau fotografii cu anumite perioade din nopatea nuntii. Fotograful nu a stat pe ganduri si le-a trimis mirilor setul complet, dar, din pacate, mireasa aparea in ipostaze mai putin placute.

“S-a suparat o mireasa pentru ca nu i-am dat toate pozele de la nunta. A motivat ca a fost putin ametita si ar vrea sa vada tot ce s-a intamplat.

Nu a fost nicio problema pentru mine. I-am trimis apoi pozele cand se saruta cu un prieten la furatul miresei, cand vomita in wcul barbatilor si multe altele in care arata foarte bine, dar am fost eu un nesimtit ptr ca nu i le-am trimis. Sper ca acum se bucura de intreaga poveste”, a scris Mihai Roman pe pagina sa de Facebook.