Se pare ca temperaturile ridicate din aceasta vara ne-au adus si o adevarata telenovela pe litoral! O indragita vedeta de la noi a fost inselata cu cea mai buna prietena a ei. Ca totul sa fie mai dureros de atat, a vazut pozele cu iubitul si amanta pe internet. Cum a fost posibil?

Mona si Jitaru de la Puterea Dragostei formau un cuplu adorat de public. Cei doi au participat in sezonul trei al emisiunii de pe Kanal D, dar nu in acelasi timp. S-au cunoscut in afara concursului, au aparut primii fiori si s-au indragostit. In ultima vreme, erau constant impreuna, dar acum barbatul a fost prins pe picior gresit.

Mona si Jitaru de la Puterea Dragostei nu mai formeaza un cuplu!

Telenovela pe litoral!

Mona lucreaza ca dansatoare intr-un club din Costinesti. Jitaru a dorit sa ii fie aproape, asa ca a decis sa stea cu ea pe litoral, toata vara. Insa, pe contul de Instagram Viperele Vesele, au aparut mai multe fotografii cu fostul concurent de la Puterea Dragostei care se imbratisa cu… cea mai buna prietena a iubitei oficiale.

Mai mult decat atat, cei doi au privit si apusul de soare impreuna, iar pe plaja au stat tinandu-se de mana. Dupa ce Mona a aflat toata povestea, a decis sa il paraseasca imediat pe iubitul infidel. Bruneta lucreaza toata vara la un club din Costinesti, acolo unde este dansatoare. Jitaru a venit sa isi sustina iubita, pe care o filma in fiecare seara si alaturi de care era mereu.

Vedeta a fost inselata cu cea mai buna prietena

Mona a tinut sa faca un live prin care sa anunte despartirea de iubit, pentru fanii de pe Instagram.

„Varianta lui a fost ca nu are nicio treaba cu ea, ca pur si simplu au mers la plaja si ca eu dormeam si nu am vrut sa ma deranjeze. Iar legat de faptul ca au aparut tinandu-se de mana, a spus ca pur si simplu se tineau de mana.

Pai ce ar fi sa ne tinem toti de mana?! Si acelasi lucru l-am spus si eu. Nu am o problema cu faptul ca au fost la plaja impreuna, dar felul in care au stat la plaja, cum au fost surprinsi, te duci cu gandul la mai mult. De ce trebuie sa va tineti de mana?!

Nu mai sunt cu Jitaru! Am aflat din poze, au aparut pe tot internetul. imagineaza-ti ca eu am aflat treaba asta de pe retelele de socializare, ca sa ne intelegem. Eu ii scriam mesaje sa vina la cazare si el nu imi raspunea. Si ce credeti? Era pe plaja cu prietena mea. Ce sa mai zic?! Lucrurile au luat o intorsatura destul de nasoala.

Pana ieri am sperat ca nu e adevarat. Si acum sper ca nu e adevarat ceea ce s-a vazut in poze si ceea ce ei au aratat. Nu ma intrebati de impacare ca nu am cum sa rapund. In momentul de fata chiar nu am cum sa raspund. Eu as vrea sa plec de aici, dar sunt la job. Sper sa aflu lucruri in continuare”, a spus Mona, intr-un live facut pe Instagram.