Nadia Danciulescu a participat la emisiunea Frumusete pe muchie de cutit de la Pro TV in urma cu 11 ani! Ea era numita atunci Vrajitoarea din cauza aspectului sau fizic! Cum arata acum femeia, dupa ce a suferit o transformare totala pe parcursul show-ului!

Atunci cand a ajuns la emisiunea Frumusete pe muchie de cutit, Nadia Danciulescu nu avea dinti, avea urechile clapauge, nasul mare si stramb si pleoapele cazute.

Femeia era poreclita Vrajitoarea si spunea ca ii este rusine sa isi duca copilul la gradinita sau sa-l scoata in parc. Mai mult, se temea ca fetitei sale sa nu-i fie rusine de ea.

Dupa emisiunea de la Pro Tv, a primit o sansa noua si a avut parte de o transformare care avea sa o pastreze si in prezent. La 11 ani de la terminarea emisiunii, Nadia zambeste in continuare, chiar daca amintirile sunt dureoase. Femeia duce o viata frumoasa, alaturi de cei doi copii si sotul ei.

”Mi-am amintit de acele clipe grele. Ei nu pierdeau ocazia să mă jignească. E un sentiment ciudat sa-mi amintesc. Am devenit o femeie schimbată şi fizic şi mental. Soţul meu m-a iubit aşa cum am fost eu. El îmi spunea că nu trebuie să mă intereseze ce spunea lumea, deoarece el mă iubeşte aşa. Îmi era teamă că o să mă părăsească. Acum nu mai simt că îmbătrânesc”, a declarat Nadia in urma cu doi ani.