Ti se face pielea de gaina! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi Lunca. Fiica ei a dezvaluit tot: “O bogatie mare”

Ti se face pielea de gaina! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi Lunca pentru fiica ei
Ti se face pielea de gaina! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi Lunca pentru fiica ei

Inca o tragedie loveste Romania! Gabi Lunca a murit vineri seara! Anuntul a fost facut de fiica cea mica a artistei, Rebeca Onoriu, pe o retea de socializare.

“Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem”, a scris fiica artistei pe Facebook. Artista in varsta de 82 de ani se afla internata la Spitalul Judetean Ilfov de doua saptamani.

Citeste si: A murit Gabi Lunca! Informatia a fost confirmata de Spitalul Judetean Ilfov

Ti se face pielea de gaina! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi Lunca pentru fiica ei

Tot Rebeca, cea care a facut anuntul dureros, a dezvaluit pentru RomaniaTV care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei.

”Mama ne-a lasat o bogatie mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plange, vom plange toata viata. Ultima oara am vorbit cu ea acum doua zile. Stiti care a fost ultimele ei cuvinte? Ramaneti cu Iisus!”, a spus fiica lui Gabi Lunca.

Citeste si: Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19

La fel ca in cazul lui Nelu Ploiesteanu, si familia lui Gabi Lunca a cerut sa se faca un test pentru COVID-19. Daca rezultatul este negativ, atunci cei dragi isi vor putea lua ramas bun crestineste de la marea artista.

”Am solicitat sa se faca testul, sa ne-o dea acasa, sa putem sa ne luam ramas-bun crestineste si sper sa nu fie nici un fel de problema”, a mai spus fiica lui Gabi Lunca.

Citeste si: Drama lui Nelu Ploiesteanu. Infiorator cum si-a pierdut unicul fiu. Totul ar fi pornit de la un vaccin