Tiberiu Argint a aflat cel mai mare secret al Andreei Balan. Cum a reactionat

andreea balan tiberiu argint iubit

Andreea Balan si-a gasit fericirea in bratele lui Tiberiu Argint dupa divortul de George Burcea. Pana recent, artista a preferat sa tina relatia la distanta de ochii curiosilor. In presa au aparut doar cateva imagini cu cei doi si nimic mai mult.

Recent, Tiberiu Artgint a aflat faptul ca Andreea Balan nu mai poate face copii. Se pare ca solistei i-a fost frica sa nu fie parasita daca se afla acest asepct.

“Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia sa stie asta. La varsta ei, cand iti faci o relatie, nu iti faci ca sa fie, te gandesti pe termen lung, nu? Ideea e ca poate si el isi doreste copii, pentru ca e tanar, totusi, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, sa fie respinsa din acest motiv. Poate vor gasi o solutie. Tiberiu chiar tine la Andreea si a ajutat-o sa isi invinga aceasta frica”, au declarat surse apropiate artistei, pentru huff.ro.

Andreea Balan si-a deschis sufletul si a marturisit ca este mai fericita ca niciodata.

“Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita, toata perioada cu separarea, cu divortul a trecut. A trecut aproape un an, in februarie facem un an. Si sunt foarte, foarte linistita, si ma concentrez foarte mult pe fetele mele, si vreau ca aceasta latura, aceasta parte personala sa o tin pentru mine”, a dezvaluit Andreea Balan, potrivit haihuin2.com.

Vedeta a vorbit si despre starea ei de sanatate, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns in spital. “N-am putut sa ascund nimic si nici n-am vrut sa ascund nimic. Toata viata mea a fost o carte deschisa, de la 12 ani de cand m-am lasat, dar deocamdata aceasta parte o tin pentru mine si cand va trebui sa aflat o sa va povestesc. E important sa ai sprijin si sustinere si sa fie cineva alaturi de tine”, a mai spus artista.