Toate secretele miliardarului Petr Kellner, patronul PRO TV. Cine este, de fapt, fiica lui si ce avere mosteneste

Toate secretele miliardarului Petr Kellner, patronul PRO TV. Cine este, de fapt, fiica lui si ce avere mosteneste
Toate secretele miliardarului Petr Kellner, patronul PRO TV. Cine este, de fapt, fiica lui si ce avere mosteneste

Secretele miliardarului Petr Kellner, patronul PRO TV, incep sa iasa la iveala. Afaceristul a murit intr-un accident de elicopter, in Alaska. Impreuna cu el si-au pierdut viata alte patru persoane, iar inca o victima este in stare grava. Cel mai bogat om din Cehia era o persoana extrem de discreta si care aparea foarte rar in spatiul public.

Insa, adevarul despre viata din spatele usilor inchise a inceput sa iasa la suprafata. In cursul noptii de duminica spre luni, ora Romaniei, echipele de interventie au localizat resturile elicopterului. Conform celor de la Forbes, noul patron ProTV avea o avere estimata la aproximativ 17,5 miliarde de dolari. Avea doar 56 de ani.

Citeste si: Petr Kellner, proprietarul ProTV, a murit! Miliardarul ceh a fost implicat intr-un accident de elicopter si avea doar 56 de ani

Toate secretele miliardarului Petr Kellner, patronul PRO TV

Cel mai bogat om din Cehia a cumparat PRO TV in perioada 2019-2020. A facut acest lucru prin intermendiul PPF, holdingul pe care il detinea. Postul de televiziune a ajuns la Petr dupa tranzactia incheiata de acesta cu americanii de AT&T grupul CME.

Pe langa averea lui personala, de 17.5 miliarde de dolari, afaceristul mai detinea in total o serie de afaceri ale caror active totale ajung la suma de 44 de miliarde de euro. Pe langa PRO TV, Petr Kellner a avut si alte afaceri in Romania, in ultimii la ani.

Citeste si: Citeste si: Scandal intre Stefan Mandachi si Marian Godina. Afaceristul a dat de pamant cu omul legii

A detinut, in trecut, 20% din Romexterra Bank. Inainte de moartea lui, mai detinea si doua cladiri din apropierea Guvernului, informeaza Ziarul Financiar. El era in drum spre Alaska, acolo unde practica un sport preferat al celor mai bogati oameni ai lumii: heli-ski.

Afaceristul a platit pana la 15.000 de dolari pentru a se putea lansa din elicopter, ca sa schieze pe un ghetar. Cat despre proprietatile detinute de miliardar, nu se cunoaste numarul exact al acestora, insa s-a scris de-a lungul timpului in presa ca sunt unele de-a dreptul impresionante.

Citeste si: Avere Irinel Columbeanu. Cati bani mai are, de fapt, afaceristul. Adevarul a iesit la iveala

Ea este Anna Kellnerova, fiica lui Petr Kellner, miliardarul mort in accidentul de elicopter

Cine este, de fapt, fiica lui

Despre viata lui personala a refuzat mereu sa vorbeasca public, dar s-au aflat totusi cateva detalii interesante. A fost casatorit de doua ori. prima sotie se numeste Iva Kellnerova. Ulterior, s-a recasatorit cu Renata Kellnerova, femeia alaturi de care a avut patru copii.

Cu toate ca si-a ferit cat de mult a putut familia de ochii curiosilor, una dintre fiicele miliardarului a ales sa devina celebra, in sport. A fost campioana nationala la sarituri peste obstacole cu calul si posteaza adesea poze pe contul ei de Instagram, acolo unde tine legatura cu fanii ei.

Citeste si: Alexia Eram si secretul rusinos. Cum a fost filmata fiica Andreei Esca