Vestea ca Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc a luat prin surprindere o lume intreaga! Partenerul de viata al sportivei a confirmat zvonurile si a facut primele declaratii cu privire la separarea de Simona!

Toni Iuruc a confirmat oficial divorțul de celebra tenismenă, Simona Halep. Inițial se zvonise că cei doi ar fi urmat să depună actele la notar joi, însă Iuruc a negat inițial aceste informații și a ezitat să facă comentarii despre despărțirea de soție.

Contactat de Fanatik.ro, Iuruc a recunoscut până la urmă că, într-adevăr el și Halep urmează să divorțeze, la mai puțin de un an de la cununia civilă. 

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc, pentru sursa menționată.   

Decizia cuplului a surprins pe toată lumea, mai ales că Toni Iuruc menționase în vară că cei doi și-au făcut planuri pentru cununia religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie la Sinaia. 

Soțul Simonei Halep a evitat la început să comenteze pe marginea acestui subiect și a fost destul de zgârcit în declarații. 

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, inițial, pentru sursa menționată.   

Simona Halep și Toni Iuruc își plănuiseră nunta religioasă pe 13 noiembrie la Sinaia, însă evenimentul nu va mai avea loc, căci cei doi urmează să divorțeze. 

Surse din mass-media spun că divorțul dintre cei doi va avea loc fără prea multe bătăi de cap, deoarece nu au nimic de împărțit la partaj, acest aspect fiind decis chiar înainte de cununia civilă. 

Motivul principal al divortului ar fi pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.