Mariana Moculescu a disparut din lumina reflectoarelor in ultimii ani. S-a scris ca ar pregati lansarea unui studio de videochat, dar putini au stiut ce s-a ales de ea, de fapt. Acum, dupa ce a revenit in Romania, a decis sa rupa tacerea si sa spuna adevarul despre viata ei.

In ultimul an de relatie, in care s-a iubit cu un barbat de origine italiana, Mariana s-a intors in tara si crede ca aceasta este cea mai buna decizie pe care a putut sa o ia. Dupa ce s-a consultat cu mai multi specialisti a realizat ca nu este un plan bun sa deschida studioul de videochat.

Citeste si: Transformarea care te lasa fara cuvinte! Cum arata acum Cristiana Raduta si ce a ajuns sa faca pentru bani

Cum arata acum si ce a ajuns sa faca Mariana Moculescu pentru bani

„Nu, nu mi-am deschis (n.r. studio de videochat). Si chiar am stat de vorba cu anumite persoane care lucreaza in acest domeniu si singura am hotarat ca nu-mi doresc asta.

Colaborez cu un prieten care are o agentie de imobiliare. Am posibilitatea incat sa imi platesc chiria, cat si restul cheltuielilor. Momentan suntin standby, imi dores sa am ceva al meu, o firma a mea”, a declarat Mariana Moculescu in exclusivitate pentru Redactia.ro.

Citeste si: Cum arata acum Nicoleta Luciu. Transformarea este totala! Fanii au reactionat imediat

Chiar daca este aproape de nerecunoscut din punct de vedere fizic, Mariana Moculescu este mai fericita decat a fost in ultimii ani. Locuieste intr-o zona buna din Bucuresti, pe Calea Victoriei. Plateste chirie pentru un apartament, dar se bucura de o priveliste splendida, care merita orice leu.

Citeste si: Transformarea este uluitoare! Cum arata Vladuta Lupau, inainte de interventiile estetice