Trist: Viorel Lis abia mai merge! Medicii i-au spus sa nu se astepte la minuni

viorel lis internat spital sanatate diagnostic oana lis

Din pacate, e adevarat! Viorel Lis se confrunta cu probleme grave de sanatate! Fostul edil a fost diagnosticat cu semi-pareza, iar picioarele i-au fost grav afectate! Anuntul a fost facut in urma cu doar cateva ore!

Viorel Lis se confrunta cu probleme grave de sanatate! Fostul primar a ajuns pe mana medicilor si a fost diagnosticat cu semi-pareza! A urmat un tratament de specialitate, iar acum se afla la recuperare!

Medicii i-au spus ca ar putea sa isi revina, dar nu in totalitate! ”Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața”, a declarat Viorel Lis, pentru Antena Stars.

Oana si Viorel Lis vor sa adopte un copil

Dupa eforturi intense si de lunga durata, Oana Lis a anuntat oficial ca i-a fost aprobat certificatul de parinte adoptator. Vedeta a mai adaugat ca acum asteapta cel mai important telefon din viata ei, cel care o va anunta ca este mamica, in sfarsit.

„Mi-am luat certificatul de parinte adoptator. Eu cand am luat era pe doi ani. Am inteles ca s-a schimbat legea si acum e valabil cinci ani si al meu. Acum este un program pe calculator care e in functie si de profilul meu psihologic si astept. Am stat pana la 40 de ani de ani fara copil, pot sa mai astept si sunt convinsa ca se va intampla lucrul asta. Eu daca pornesc la un drum nu mai dau in spate. Sunt convinsa ca la anul voi fi mamica”, a declarat Oana Lis.