Ieşire dramatică din scenă a unui cunoscut actor din Târgu Mureş. Sergiu Marocico şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia. Cei doi erau în mijlocul divorţului, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui.

In urma cu doua zile, bărbatul a încălcat restricţia, potrivit observatornews.ro. S-a dus peste parteneră la serviciu şi l-ar fi luat la bătaie pe actualul ei iubit. După scandal, poliţiştii au plecat să-l caute, dar l-au găsit fără suflare în casă. Rudele spun că tânărul era devastat că nu-şi va mai putea vedea copiii după divorţ. 

Sergiu Marocico, un actor mult prea grăbit. La 34 de ani, fostul artist al Teatrul Naţional din Târgu Mureş şi-a pus capăt zilelor. Trecea printr-un divorţ cu scandal. Luna trecută, soţia lui obţinuse un ordin de protecţie. L-ar fi acuzat că e violent şi se teme pentru viaţa ei. Cei doi aveau împreună un băiat de patru ani. Tot Sergiu o îngrijea şi pe fiica de 10 ani din prima căsătorie a femeii. Apropiaţii susţin că soţia i-ar fi interzis să-i mai vadă pe copii, iar asta l-ar fi distrus.

Cu câteva ore înainte de gestul extrem, Sergiu s-a dus peste soţie la serviciu. Acolo ar fi dat nas în nas cu actualul iubit al femeii. Au început reproşurile, iar până la bătaie a fost doar un pas.

Martor: L-a dus la salvare pe băiat. Era bandajat. E şocant! Era în taxi. A vrut să pornească taxi-ul şi femeia a zis la şofer să nu pornească pentru că a lovit pe cineva. iar el a sărit afară şi a fugit! Era aici salvarea şi poliţia. A venit cineva aici cu scandal. A ieşit o doamnă şi a pus-o în maşina de poliţie. Oamenii nu mai ştiu să se controleze.

Sergiu a fugit şi s-a ascuns în apartamentul său. Soţia l-a reclamat, iar poliţiştii au plecat să-l caute. Au fost, iniţial, acasă. Actorul n-a răspuns, aşa că anchetatorii au plecat mai departe. Câteva ore mai târziu, când s-au întors la reşedinţă, l-au găsit pe actor mort. Artistul n-ar fi fost la prima încercare de a-şi lua viaţa.

Vecini: Acum o lună de zile au avut o ceartă în familie, pentru copii. A fost un scandal. Pe Sergiu l-au internat 10 zile la spital. Sergiu, înainte să facă treaba asta, într-o zi a venit aici şi a luat nişte medicamente. L-a văzut prietenul lui şi l-a salvat.

Prietenii spun că Sergiu ar fi fost mai abătut ca oricând în ultima perioadă.