Uluitor ce studii are, de fapt, Iulia Albu. A luat 10 pe linie si a primit bursa

Uluitor ce studii are, de fapt, Iulia Albu. A luat 10 pe linie si a primit bursa
Uluitor ce studii are, de fapt, Iulia Albu. A luat 10 pe linie si a primit bursa

Este recunoscuta pentru comentariile acide, dar si pentru opiniile avizate in moda. Caci pasiunea pentru arta este bazata si pe studii amanuntite in cazul ei. Cu toate ca este la baza avocat, Iulia a ales in cele din urma designul. A absolvit initial Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Tot atunci l-a intalnit si pe cel care avea sa ii devina sot, Mihai Albu. Iulia era studenta in anul III, cand cei doi s-au intalnit la o petrecere mondena. Insa, in anul 2012, Iulia Albu s-a decis si s-a inscris si la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Bucuresti. Nu i-a fost deloc usor, dupa cum recunostea chiar ea.

Citeste si: Dezvaluirea facuta de Catalin Maruta, dupa ce Pepe a anuntat ca divorteaza de Raluca

Uluitor ce studii are, de fapt, Iulia Albu

Ajunsese sa deseneze chiar si cate 12 ore pe zi pentru a se obisnui cu tehnici noi de desen. De asemenea, a si slabit cateva kilograme bune, cu toate ca nu a avut vreodata probleme cu silueta.

A fost eleva constiincioasa si efortul ei a dat roade. Iulia Albu a reusit sa primeasca chiar si bursa de la stat si a luat 10 pe linie la mai multe materii. A finalizat cu succes studiile, iar cunostiintele nou dobandite i-au fost de folos si in meseria ei. Romanii i-au admirat spiritul acid si in emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, iar acum critica tinutele vedetelor in emisiunea lui Catalin Maruta, de la PRO TV.

Citeste si: Teo Trandafir si Catalin Maruta, fata in fata pentru prima data. Ce a dezvaluit prezentatoarea despre demisia din PRO TV: “Nu mi-ai luat locul pentru ca…”

Studii Iulia Albu. „E o placere sa intalnesc la facultate colegi care se imbraca usor ciudat, cum ar crede majoritatea. Mie imi plac la maximum, caci domeniul in care vor activa tocmai asta presupune, sa fii original in abordarile vestimentare. In ceea ce ma priveste, sigur ca ma imbrac asa cum o fac de obicei, in stilul care ma reprezinta si pe care unii il considera excentric.

Cel mai mult imi plac orele la care se deseneaza sau cele de Teoria Comunicarii. Chiar am avut ca tema de realizat un autoportret care mi-a iesit foarte bine. Voi studia trei ani la Arte”, declara Iulia Albu in 2012, pentru click.ro.

Citeste si: Catalin Maruta, interzis la Pro TV. Nu a fost lasat sa intre pe poarta televiziunii