Uluitor! Trupul lui Nelu Ploiesteanu NU a fost ridicat inca de la morga. De ce refuza familia sa il ia acasa

Uluitor! Trupul lui Nelu Ploiesteanu NU a fost ridicat inca de la morga. De ce refuza familia sa il ia acasa
Uluitor! Trupul lui Nelu Ploiesteanu NU a fost ridicat inca de la morga. De ce refuza familia sa il ia acasa

Cu toate ca ieri, 4 aprilie 2021, trebuia sa aiba loc inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu, trupul neinsufletit al artistului nu a fost ridicat inca de la morga. Se pare ca inmormantarea faimosului lautar a fost amanata, pana cand rudele lui il vor prelua de la morga spitalului Floreasca din Bucuresti.

Se pare ca familia lui Nelu Ploiesteanu a refuzat sa il ia acasa, pana cand va fi gata autopsia. Rudele artistului asteapta sa afle rezultatele finale si daca acesta mai suferea sau nu de COVID-19 in momentul decesului. In cazul in care se descopera ca nu mai era infectat la momentul mortii, ar putea fi inhumat crestineste.

Citeste si: Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19

Uluitor! Trupul lui Nelu Ploiesteanu NU a fost ridicat inca de la morga

Autoritatile au refuzat sa elibereze un document prin care sa se ateste oficial ca Ion Dumitrache, pe numele de scena Nelu Ploiesteanu, nu mai era infectat cu noul virus atunci cand a decedat. Atunci cand au aflat asta, rudele lui eu refuzat sa ii preia trupul pana cand nu va fi gata autopsia, scrie Spynews.ro.

Familia regretatului lautar au depus o cerere pentru autopsie, aprobata de procurorul de serviciu din Sectorul 1. In cursul zilei de astazi, 5 aprilie 2021, trupul acestuia va fi adus la Institutul National de Medicina Legala. Abia dupa eliberarea rezultatului final al autopsiei si a unui certificat de deces in care sa fie mentionata cauza mortii, rudele vor pregati inmormantarea.

Citeste si: Ce facea Nicolae Ceausescu atunci cand il vedea la Nelu Ploiesteanu. Dezvaluiri fabuloase

Unde va fi inmomantat artistul

Nelu Ploiesteanu va fi ingropat la Cimitirul Straulesti, acolo unde isi doarme somnul de veci si fiul lui, Mihaita. Unicul fiu al artistului a murit la varsta de 32 de ani, dupa ce a suferit o perioada lunga din cauza unor afectiuni grave, fiind imobilizat la pat.

Citeste si: Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica, dupa 55 de ani de cariera