Un afacerist din România a rupt tăcerea! Milionarul a cunoscut-o pe Andra înainte ca artista să îl întâlnească pe Cătălin Măruță. Acum a dezvăluit ce făcea cântăreața pe vremea când era necunoscută.

Sorin Constantinescu s-a întâlnit într-una dintre călătoriile sale cu doi vloggeri îndrăgiți de travel: Natalia Ciobanu și Marian Borcea. Cei trei au stat la o discuție prietenească și așa au ajuns să o menționeze și pe soția lui Cătălin Măruță.

Se pare că tatăl artistei știa încă de la început cum să o promoveze. În perioada în care Andra era doar o adolescentă, el îi deschidea ușile și aranja inclusiv concerte gratuite, cu scopul de a o face cunoscută publicului.

“O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu știu de unde, și mă ruga taică-su: ‘Domne, vreau să cânte fata mea gratis!’

Omul foarte deștept, taică-su era impresarul ei. ‘Vreau să o lăsați să cânte numai să știu eu că a cântat la Hilton. Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea’ (n.r. asta i-a mai spus tatăl Andrei)

Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei, el a ridicat-o foarte mult. Nu îmi place Măruță, dar îmi place Andra”, a dezvăluit afaceristul, în vlogul postat pe contul lui de Youtube, potrivit enews24.ro.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Este extrem de discret, dar are în spate o carieră deosebit de impresionantă în domeniul jocurilor de noroc. A fost, pe rând, antreprenor, lider de asociație, manager, specializată în combaterea fraudelor, a spălărilor de bani, dar și în prevenirea dependenței de jocuri de noroc.