Un barbat a gasit o casa parasita si a intrat in ea, dar apoi a regretat amarnic

Un barbat a gasit o casa parasita si a intrat in ea, dar apoi a regretat amarnic
Un barbat a gasit o casa parasita si a intrat in ea, dar apoi a regretat amarnic

Casa parasita sta singura, abia vizibila printre copacii crescuti care ii protejeaza secretele. Ferestrele sale sunt sparte sau lipsesc. Usa din fata nu se vede nicaieri. Mai mult, putrezirea si decaderea acoperisului sau fac sa para ca si cum cabina ar fi fost smulsa din scena unui film de groaza.

Nu numai ca acest om, cunoscut sub numele de „Durnse” pe Reddit, s-a aventurat intr-o cladire veche infricosatoare pe cont propriu in casa parasita, dar si-a facut si poze cu aventura sa in interior si a incarcat rezultatele pe Imgur. Aceasta este povestea lui.

Casa parasita, poveste veche

Pentru Durnse a fost o poveste lunga. De fapt, aceste imagini au sase ani vechime, fiind facute cand Durnse avea doar 15 ani.

Totul a inceput pentru ca Durnse a crescut petrecand o parte din timpul sau la casa de vacanta a familiei sale din Rolla, Missouri. La inceput nu stia despre casa parasita de peste rau. Aceasta e ascunsa in mijlocul buruienilor din zona.

Inceputul aventurii

Dar, in cele din urma, a vazut-o si in mod firesc, a decis sa o exploreze. Asa cum a spus-o pe reddit, asta s-a intamplat intr-o zi din 2010, cand era singur, in mijlocul iernii. Cabana in sine este ascunsa pe un drum lung. In acea zi, Durnse a urmat drumul timp de aproape un sfert de ora si nu a gasit alte semne de viata. Cu toate acestea, el a suspectat ca ar fi putut exista o cladire in alta parte a terenului.

Dar daca mai era cineva care locuia in aceste parti, era clar din aspectul acestei cladiri ca nu avea grija de cabana. Intr-adevar, copacii morti si dependintele prabusite erau indicii ca ar fi fost abandonata cu ani in urma.

Durnse s-a aventurat mai departe si a gasit o multime de lucruri care au accelerat “factorul de infiorare” pana la maxim.

O dependinta abandonata, din casa parasita, statea goala in apropiere, cu acoperisul scufundat – expunand grinzile sale scheletice.

Interiorul, neatins

Durnse a descoperit, de asemenea, ceva ce a considerat ca ar putea fi primul indiciu referitor la anul constructiei. Era o scandura de lemn cu aspect antic marcata cu un logo vintage al “Sunkist Oranges”.

In cele din urma, era timpul sa vada ce avea in interior casa parasita. Nevazand niciun semn care sa interzica intrarea, Durnse a decis sa riste si a incercat usa.

Din fericire, usa era descuiata. Asa ca Durnse a ratacit inauntru si a descoperit, destul de ciudat pentru o proprietate abandonata, ca unele dintre obiectele si accesoriile casei erau inca la locul lor.

Intr-un colt, de exemplu, soba care odata ar fi incalzit cladirea statea goala si rece. Nu se stie cand a fost folosita ultima data, desi Durnse a estimat ca cladirea avea “cel putin 50 de ani”.

Locuitorii au plecat in graba

Intre timp, pe rafturile bucatariei, cesti si farfurii crapate erau acoperite cu straturi groase de praf.

In mod ciudat, a gasit si o sticla veche de terebentina in casa parasita. Acest solvent putea fi folosit in trecut pentru o serie de lucruri, de la decaparea vopselei pana la lampile de iluminat.
Indiferent pentru ce foloseau terebentina, se pare ca atunci, proprietarii au abandonat-o in graba.

De fapt, intreaga configuratie i-a dat lui Durnse un sentiment de frica. El a spus ca parea ca si cum “cineva tocmai s-a ridicat si a plecat” sau “ca si cum cineva a iesit dupa micul dejun si nu s-a mai intors niciodata”.

Tablou scump, lasat in urma in casa parasita

Dupa ce a aruncat o privire amanuntita in jurul locului, Durnse a decis sa se retraga, lasand casa parasita cu fantomele ei. Patru ani mai tarziu, a decis sa-si urce fotografiile pe reddit.

A urmat inevitabil o discutie entuziasta si un observator cu ochi de vultur a adaugat un alt element misterului. Potrivit acestui utilizator, un tablou pictat de pe peretele casei ar fi putut avea o valoare estimata la aproximativ 3.000 de dolari.

Cine ar lasa o pictura atat de valoroasa in proprietatea lor, lasata expusa efectelor daunatoare ale iernilor reci si verilor umede din aceasta parte a statului Missouri? Cineva a avut un motiv foarte bun sa nu se mai intoarca niciodata, dar probabil nu vom sti niciodata adevarata poveste pe care o ascunde casa parasita.


Sursa: Realitatea
Foto: Scribol