Comisarul-sef Vasile Viorel, care s-a ocupat de caz, a oferit cateva detalii din dosarul mortii Elodiei Ghinescu. Multe detalii au ajuns in spariul public abia dupa concluzii, chiar daca acest caz a fost mediatizat ani de zile in toate mediile.

Cristian Cioaca a fost condamnat pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Comisarul sef Vasile viorel, cel care s-a ocupat de caz, a oferit date din acest dosar.

Potrivit omului legii, Cristian Cioaca a devenit principalul suspect in dosarul disparitiei avocatei din cauza ca au fost descoperite urme de sange sub parchet, iar politistul a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incriminatorii.

Mai mult, pornind de la probele de sange, criminalistii s-au aratat convinsi de faptul ca moartea a survenit in urma unei leziuni puternice.

Comisarul a dezvaluit ca, cel mai probabil, Cristian Cioaca a folosit tocul pistolului din dotare.

“Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman nu a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar condideram ca a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant”, dezvaluia comisarul Vasile Viorel.

Politistul sustine ca Cioaca a omorat-o spontan pe Elodia si nu ar fi fost vorba de crima cu premeditare: “Nu credem ca a fost omor cu premeditate, cu un omor spontan”.