Vedeta Pro TV s-a stins din viata la doar 32 de ani. Reactia postului

doliu pro tv george maris ninja

Sfarsit tragic pentru un tanar de doar 32 de ani. Este vorba despre George Maris, cel mai bun concurent de la emisiunea Ninja Warrior Romania difuzata de postul Pro TV.

George Maris era din Brasov si a murit miercuri, dupa ce a cazut cu speedfly-ul in Muntii Bucegi. Tanarul de 32 de ani a devenit cunoscut in Romania dupa ce a participat la emisiunea Ninja Warrior de la Pro TV.

Potrivit Salvamont Busteni, George Maris nu a avut nicio sansa de supravietuire, avand in vedere faptul ca impactul s-a produs pe o stanca.

“Colegii lui ne-au anuntat dimineata, in jurul orei 8.00, ca unul din grupul lor a cazut si nu mai raspunde, nu mai are nicio reactie, nu mai raspunde la telefon. A cazut pe stanca practic cateva sute de metri, nu avea nicio sansa sa supravietuiasca”, a declarat Claudiu Vasilescu, de la Salvamont Busteni.

“Un sport de mare risc. Pilotii de obicei au foarte mult control, pentru ca nu e chiar o aripa necontrolabila. Banuiesc, adica banuim, nu avem certitudinea, ca a fost o decolare ratata. Imi pare foarte rau, pentru ca il cunosteam pe baiat, e foarte bun alpinist, e un om de munte si cunostea pericolele”, a declarat un alt salvamontist.

Cine a fost George Maris

George Maris s-a numarat pentre cei 25 de romani care au participat la emisiunea Ninja Warrior Romania, de la Pro TV. “Acum doi ani, George i-a uluit pe telespectatori cu calitatile sale atletice, dar mai ales prin stapanirea de sine si modestia sa. Asa va ramane in amintirea tuturor celor care l-au cunoscut”, au transmis cei de la Pro TV.