Un nume mare de la Pro TV, infectat cu Covid: Ma straduiesc sa-mi protejez familia

andreea marinescu covid stirile pro tv

La doar cateva zile dupa ce Neti Sandu a fost diagnosticata cu noul coronavirus, un alt nume de la Pro TV a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre prezentatoarea juranului de dimineata, Andreea Marinescu.

Noul coronavirus afecteaza din ce in ce mai multe persoane publice. La nici o saptamana dupa ce Neti Sandu a anuntat ca este infectata, o alta colega de-a ei, de pe tura stirilor de dmineata, anunta ca are COVID.

Este vorba despre Andreea Marinescu, prezentatoarea Stirilor Pro TV de dimineata. Ea prezinta jurnalul alaturi de Cosmin Stan sau Mihai Dedu.

Prezentatoarea spune ca se simte bine si tine in permanenta legatura cu medicul de familie, pentru a-si proteja familia. “In acest moment sunt acasa si sunt la inceput cu tratamentul, dar starea mea este una buna. Tin legatura cu medicul de familie si ma straduiesc sa-mi protejez familia. E o perioada in care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar si pentru ceilalti trebuie sa fie sporita. Sa ne vedem sanatori, cat mai curand”, a marturisit Andreea Marinescu, pentru protv.ro.

Neti Sandu, infectata cu COVID-19

In varsta de 62 de ani, Neti Sandu a fost diagnosticata cu Covid-19. Prezentatoarea de la Pro TV a explicat ce simtome are si sustine ca nu are nevoie de spitalizare.

“Vreau sa aflat de la mine ca am fost confirmata pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Ma simt relativ bine, ca si cand as avea o raceala destul de puternica. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, asa ca sunt acasa, in izolare”, a marturisit Neti Sandu.

Mai mult, prezentatoarea rubricii horoscop de la Pro TV spune ca isi va petrece ziua de nastere in izolare: “Aceasta este perioada din an in care eu mereu imi luam concediu de odihna, fiind in apropierea zilei mele de nastere. Nu ma gandeam ca anul acesta va fi un concediu medical si ca asa o sa-mi petrec ziua, dar sunt convinsa ca vom trece repede peste aceasta situatie”.