Un roman a fiert telina si a pus-o apoi pe locul dureros. Multi ar rade cand aud de acest leac babesc, dar nu au habar ca face, de fapt, minuni. Cataplasmele sunt folosite de secole pe pamantul romanesc, ca metoda de tratament. Se prepara usor in casa, sunt ieftine si la indemana oricui. Ingrediente pot fi gasite in orice magazin sau in gradina.

Citeste si: O femeie a baut un pahar cu zeama de varza in fiecare dimineata. Uluitor ce a descoperit pe fata ei, dupa cateva zile

In aceasta perioada, cu variatii destul de mari de temperatura, multe persoane au de suferit si indurat dureri puternice, cauzate de reumatism. Daca stim cum sa preparam corespunzator o astfel de cataplasma, ne putem usura cu siguranta suferinta. Remediul despre care va explicam astazi este un miracol pentru medicina traditionala.

Un roman a fiert telina si a pus-o pe locul dureros. A ramas uimit dupa doar doua ore

Planta aromata are un efect antiinflamator. Se oparesc frunzele de telina cu apa clocotita, apoi se lasa putin la racit. Nu vrem totusi sa ne oparim pielea. Apoi se aplica pe zona dureroasa, se acopera cu o bucata de celofan si un prosop de bumbac. Acestea au menirea de a conserva caldura din acel loc, ne informeaza click.ro.

Citeste si: O femeie a pus bicarbonat de sodiu in apa cu otet de mere si a baut de patru ori pe zi. Uluitor ce a simtit apoi

„Bolnavii de reumatism sau de guta trebuie sa foloseaca telina in mod frecvent in alimentatie, in diferite preparate culinare: in salate (asezonate cu ulei si cu suc de lamaie), in supe sau in tocanite”, recomanda Eugen Giurgiu, in studiul ”Cum imblanzim durerile reumatice. El este specialist in domeniu, doctor in biochimie, cu competente in fitoterapie si nutritie.

Citeste si: Si-a pus suc de ceapa pe par si a asteptat 15 minute. Femeia a ramas fara cuvinte cand a vazut efectul