Un tanar de 24 de ani a luat o decizie incredibila: s-a casatorit cu verisoara lui in varsta de 81 de ani. Autoritatile investigheaza acum cazul celor doi, dupa marturiile vecinilor.

Alexander Kondratyuk, un tanar de 24 de ani din Ucraina, s-a casatorit cu verisoara lui, Zinaida Illarionovna, in varsta de 81 de ani, pentru a scapa de serviciul militar.

Nunta a avut loc in satul Baykovka, care se afla in apropierea orasului Vinnitsa din centrul Ucrainei. Mai mult, autoritatile investigheaza cazul celor doi si au aflat de la vecini ca intre ei nu exista niciun semn care sa ateste canicia, in afara certificatului de casatorie.

Potrivit vecinilor, batrana locuieste singura si nu este vizitata de nimeni. “Ea nu este vizitata de familia ei din cauza presupusului sot”. au declarat vecinii batranei, potrivit Daily Mail.

Tanarul sustine ca are o legatura stransa cu verisoara lui, care este cu 57 de ani mai mare ca el si neaga ca a incercat sa scape de serviciul militar. Batrana le-a spus anchetatorilor ca a cautat un barbat care sa aiba grija de ea si a insistat ca tanarul este un sot bun.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Undeclared entity error at line 28, column 135

Legea din Ucraina spune ca daca te casatoresti cu o femeie cu dizabilitati si dovedesti asta cu documente oficiale, poti refuza sa te inrolezi in armata. Tanarul a demonstrat ca este casatorit cu femeia de 81 de ani si nu a mai fost chemat sa se inroleze in cadrul armatei.