Unde au ajuns sa locuiasca Aurel Padureanu si fiul sau. Durere fara margini, dupa ce a murit Cornelia Catanga

Unde au ajuns sa locuiasca Aurel Padureanu si fiul sau. Durere fara margini, dupa ce a murit Cornelia Catanga
Unde au ajuns sa locuiasca Aurel Padureanu si fiul sau. Durere fara margini, dupa ce a murit Cornelia Catanga. Sursa foto: Antena 1

Dupa ce a murit Cornelia Catanga, multi s-au intrebat unde au ajuns sa locuiasca Aurel Padureanu si fiul sau. A cerut cu disperare ajutorul unor milionari de la noi, printre care se numara si Gigi Becali, dar nu a primit un leu.

Tot ce si-a dorit mai mult Aurel Padureanu, dupa ce a ramas vaduv, a fost sa aiba o casa in care sa stea alaturi de fiul lui, Alexandru. Din pacate, cei doi au fost evacuati din locuinta in care au stat pana acum, in Bragadiru.

Citeste si: Iti plange sufletul! Ce face Aurel Padureanu in fiecare zi, la mormantul Corneliei Catanga

Unde au ajuns sa locuiasca Aurel Padureanu si fiul sau

Aurel si Alexandru Padureanu au fost fortati sa plece din vila din Bragadiru, pentru care plateau chirie. Acum au ajuns sa traiasca intr-o locuinta modesta, din cartierul Rahova. Vecinii spun ca sotul Corneliei Catanga poarta mereu negru si se plimba prin cartier, conform Impact.

Se pare ca prezenta fiului sau il determina sa ramana puternic si sa reziste dupa ce si-a pierdut marea dragoste.

”Simtea nevoia sa aiba undeva sa stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul asta, Cornelia. Ca a mintit-o majoritatea. Nu au putut sa rezolve nimic. Ii simt lipsa in fiecare zi si in fiecare minut. Imi vine sa zbier”, a declarat Aurel Padureanu, dupa moartea artistei.

Citeste si: Aurel Padureanu il ataca pe Catalin Maruta: Urat din partea ta! Ce i-a spus Cornelia Catanga inainte sa moara

Cum a ajuns Cornelia Catanga fara casa

In urma cu aproape 20 de ani, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu au facut un imprumut in valoare de 90.000 de euro. Aveau nevoie de aceasta suma pentru a-si renova vila. Problemele au inceput in anul 2014, atunci cand nu au mai putut achita ratele la banca.

Au fost ulterior executati silit si au fost obligati sa isi paraseasca vila din Chitila. Acel moment a fost o lovitura crunta pentru artista. Cornelia Catanga si-a parasit casa, impreuna cu sotul si fiul lor, Alexandru. In anul 2017, a recunoscut ca s-a gandit inclusiv la sinucidere.

“Au fost momente in viata mea cand am vrut sa ma sinucid. Vreau sa fiu o piatra tare pentru Alexandru. Tot ce imi mai doresc acum e sa se casatoreasca fiul meu, iar nora mea sa-mi faca o nepotica”, declara cantareata in cadrul emisiunii “Agentia VIP”, de la Antena Stars.

Citeste si: Scandal urias dupa inmormantarea Corneliei Catanga! A fost bagata intr-un sac vidat si…