Doliu in muzica din Romania. Victor Socaciu s-a stins din viata dupa o lunga suferinta. Vasile Seicaru, prietenul sau de o viata, a vorbit despre aceasta tragedie.

Vasile Seicaru este in stare de soc, dupa ce a aflat ca Victor Socaciu a decedat. Indragitul cantaret a stat in ultimele saptamani in spital, iar acum au aparut primele informatii cu privire la disparitia artistului.

Cu toate că s-a zvonit de mai multe ori că starea lui de sănătate s-a agravat, oficial părea că își revine. Din păcate, organismul lui Victor Socaciu a cedat, în cele din urmă. Se pare că Vasile Șeicaru știe mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în spital cu prietenul lui.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Șeicaru, pentru Fanatik.

Marina Almasan a avut un mesaj dupa disparitia fostului ei sot. „Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ… Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a scris Marina Almășan.