Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani

Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani
Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani

Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Vedeta ProTV a facut anuntul in emisiunea lui Catalin Maruta. A aflat vestea cutremuratoare in urma cu cinci ani, dupa ce a incercat multa vreme sa ramana insarcinata. Ce i-au spus, de fapt, medicii?

Initial, vedeta fusese diagnosticata cu penumothorax spontan. Insa, boala a recidivat si asa a aflat ca sufera, de fapt, de endometrioza toracica. Din pacate, acest lucru inseamna ca nu mai poate avea copii pe cale naturala, iar visul vietii ei va ramane doar o dorinta neimplinita.

Citeste si: Soc in televiziunea din Romania! A divortat in mare secret. Care este adevaratul motiv

Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila!

„A fost dorinta mea si a sotului meu sa avem un copil. Devenisem un fel de cobai pentru clinici. Incepusem sa am dureri in piept, nu mai putea respira. Nu stiu exact cum apare boala asta, este incurabila. Este ca un fel de cancer, dar este benign.

Aveam penumothorax, nu mai functiona plamanul drept. Nu fumez, nu merg la sala, nu ridic greutati. Plamanul meu era perforat. Endometrioza este o boala des intalnita, dar cea pelviana, nu cea care se urca pe plamani.

A trebuit sa fac o rezectie, nu e ca plamanul cu care m-am nascut. De 6 ani de zile sunt dependenta de un tratament continuu, acest tratament este hormonal. Tratamentul se face timp de 2 ani, dar eu iau de 6 ani. Dar ma simt bine, alte femei nu mai pot lucra”, a declarat Cristina Joia, in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV.

Citeste si: Vedeta TV a murit la doar 38 de ani. Stirea momentului: de ce boala suferea

Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani

„Cu 2-3 ani in urma imi era rau. E o senzatie forte ciudata, ca si cum ai inghiti sticla pisata. La un moment dat, intr-unul dintre controale, o doctorita mi-a spus ca nu apuc sa fac copilul, sau apuc sa-l fac si n-apuc sa-l cresc. Am facut 2 fertilizari in vitro si 4 inseminari artificiale.

Eu nu ma consider un om bolnav, am o problema cu care trebuie sa traiec. Nu sunt o victima, ma gandesc ca totusi sunt norocoasa, sunt paciente care nu pot munci, – eu muncesc 17 ore pe zi –, au au dureri mult mai mari decat ale mele. Daca m-as fi imbolnavit de Covid, as fi fost intr-o stare foarte grava”, a mai adaugat Cristina Joia.

Citeste si: Ce e este, de fapt, misofonia, boala de care sufera Delia. Este extrem de rara si nu poate fi controlata