Veste uriasa! Ce se intampla cu agresoarea Cristinei Joia, de la Visuri la Cheie

Veste uriasa! Ce se intampla cu agresoarea Cristinei Joia, de la Visuri la Cheie
Veste uriasa! Ce se intampla cu agresoarea Cristinei Joia, de la Visuri la Cheie

Multa lume a asteptat sa afle ce se intampla, de fapt, cu agresoarea Cristinei Joia. Vedeta ProTV de la Visuri la Cheie a fost lovita crunt in urma cu cateva luni. Acum s-a aflat ce au decis autoritatile in cazul celei care a atacat-o fara mila.

Cristina Joia a fost agresata intr-un supermarket, dupa ce i-a atras atentia unei femei ca a parcat pe trecerea de pietoni. A urmat o perioada de chin, vedeta ProTV ajungand pe mana medicilor. Se pare totusi ca atacatoarea va fi pedepsita pentru faptele ei.

Citeste si: Schimbare bomba in echipa Vorbeste Lumea! Cine este noul prezentator de la ProTV

Veste uriasa! Ce se intampla cu agresoarea Cristinei Joia

Conform celor de la Gandul, atacatoarea a primit o pedeapsa de un an si trei luni de inchisoare cu suspendare. De asemenea, va fi obligata de instanta sa plateasca si aproximativ 10.000 de euro daune morale.

“Dispune condamnarea inculpatului Andrei Nicoleta Stefania, (date personale), la pedeapsa de 1 an si 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente (fapta din 07.11.2020).

In baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani si 6 luni, termen stabilit in conditiile art. 92 din Codul penal si care va curge de la data ramanerii definitive a prezentei sentinte”, se arata in hotararea judecatoreasca, conform sursei citate anterior.

Citeste si: Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani

„Obliga inculpatul Andrei Nicoleta Stefania sa achite suma de 10.000 de euro, in echivalent in RON la data platii, catre partea civila Boja Narcisa – Cristina, reprezentand prejudiciu moral creat prin comiterea infractiunii, precum si suma de 7.989,21 de lei, reprezentand prejudiciu material creat prin comiterea infractiunii.

In temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedura penala obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentand cheltuieli judiciare fata de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentand cheltuieli judiciare aferente fazei de urmarire penala.”, se mai arata in hotararea judecatoreasca.

Citeste si: Soc in televiziunea din Romania! A divortat in mare secret. Care este adevaratul motiv