Mioara Roman a ajuns acasa, dupa ce a fost iar externata din centrul pentru recuperare. Insa, din nefericire, familia ei nu are multe motive de bucurie. Medicii le-au dat o veste proasta celor doua fiice ale Mioarei. Oana Roman a facut anuntul trist pe contul ei de Instagram.

Se pare ca starea de sanatate a fostei sotii a lui Petre Roman se poate agrava in orice moment, deoarece boala de care sufera este una degenerativa. Chiar daca este dusa periodic la tratament, acesta poate doar sa incetineasca putin evolutia afectiunii respective.

Vestea trista a zilei! Ce s-a intamplat cu Mioara Roman

„Astazi am ajuns sa o iau pe mama de aici, de la centru. A mai facut o luna de tratament. Cei de aici mi-au explicat ca boala de care sufera mama, fiind o boala degenerativa, din pacate nu da inapoi.

Trebuie avuta foarte mare grija ca ea sa nu evolueze, sa stagneze si pentru asta in mod constant si periodic trebuie sa vina aici sa faca tratamente si proceduri”, a anuntat Oana Roman.

Se pare ca Mioara Roman va fi nevoita sa urmeze constant tratamente, pentru ca starea ei sa ramana stabila. Oana a tinut sa le multumeasca celor de la centrul unde mama ei primeste tot sprijinul medical de care are nevoie.

„Asa ca periodic va mai veni cate doua, trei saptamani sa faca aceste tratamente care o ajuta ca starea ea sa ramana stationara si sa nu evolueze. Vreau sa le multumesc inca o data grija pentru toata grija si ajutorul pe care i-l acorda mamei si Doamne ajuta!”, a adaugat ea.