Vesti de ultima ora despre Victor Socaciu! Ce se intampla dupa ce s-a infectat cu COVID-19: ‘A facut un…’

Vesti de ultima ora despre Victor Socaciu! Ce se intampla dupa ce s-a infectat cu COVID-19: 'A facut un...'
Vesti de ultima ora despre Victor Socaciu! Ce se intampla dupa ce s-a infectat cu COVID-19: 'A facut un...'

Vesti de ultima ora despre Victor Socaciu! Indragitul artist a fost internat vineri, la Spitalul Monza din Bucuresti. dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Apropiatii acestuia au facut acum publice cele mai noi informatii despre starea acestuia.

Se pare ca Socaciu se simte mai bine, dupa ce a primit oxigen. Artistul, in varsta de 68 de ani, s-a simtit rau si a ajuns la spital cu febra. Plamanii lui fusesera afectati in proportie de 50 la suta, dar nu a fost nevoie de internarea pe sectia ATI. Cantaretul a fost constient si a colaborat cu medicii.

Citeste si: Din pacate, e adevarat! Veste trista venita din spital despre Victor Socaciu, dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2

Vesti de ultima ora despre Victor Socaciu! Ce se intampla dupa ce s-a infectat cu COVID-19

“Pot sa va spun ca m-am vazut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat cateva minute, el, 3 zile. A facut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurarea acestui festival (n.r. “Om Bun”), iata cu pretul vietii chiar. El a facut treaba asta in deplina securitate, dar virusul acesta…

M-am vazut cu el atunci si, Doamne ajuta, ca nu sunt multi care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar inainte cu o seara sa se interneze si nu era bine. Am aflat de la sotia sa ca starea este absolut stabila si chiar intr-un progres in ultimele zile, dar pana nu il auzim si nu il vedem acasa nu ne putem bucura pe deplin.

Este vaccinat, din cate stiu, si uite ca niciodata nu poti avea garantia ca ai scapat”, a dezvaluit Andrei Paunescu, in emisiunea Exclusiv VIP, difuzata la Prima TV.

Citeste si: Oana Lis a facut anuntul trist: A murit! Dumnezeu sa-l ierte!

Artistul este insa inca in pericol, din cauza unor afectiuni medicale mai vechi. El sufera de diabet si a suferit un transplant de rinichi in urma cu 10 ani.

Artistul nu este inca in afara pericolului, iar apropiatii se tem inca pentru el, mai ales ca acesta sufera si de alte afectiuni precum diabet, iar in urma cu 10 ani a suferit si un transplant de rinichi.

Citeste si: Biletul de adio lasat de Madalina Manole. Cutremurator ce a cerut pentru copilul ei, inainte sa moara